Παπαπέτρου: «Ήταν μια ασύλληπτη, μοναδική ατμόσφαιρα – Ευχαριστώ από καρδιάς τον κόσμο»

Παπαπέτρου: «Ήταν μια ασύλληπτη, μοναδική ατμόσφαιρα – Ευχαριστώ από καρδιάς τον κόσμο»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Παρτίζαν για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διεξήχθη στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ στάθηκε στην παρουσία του κόσμου, ενώ σχολίασε και το αγωνιστικό κομμάτι.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Ήταν μια ασύλληπτη, μοναδική ατμόσφαιρα. Ευχαριστώ από καρδιάς όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Παναθηναϊκό και για όσα πετύχαμε πέρσι. Ολοι ξέρουμε τι σημαίνει ο κ. Παύλος για το μπάσκετ και όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, είχαμε προσθήκες αλλά στην προετοιμασία υπήρχαν απουσίες και τραυματίες. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο να ενταχθούν πάντα οι παίκτες σε μια καλή ομάδα. Οι 15 καλύτεροι δεν κερδίζουν πάντα, χρειάζεται χημεία, θα βρούμε τα πατήματά μας».

Για το αν οι στόχοι της ομάδας παραμένουν οι ίδιοι: «Οι στόχοι είναι ίδιοι. Οι αντίπαλοι θέλουν να σε σε ρίξουν από την κορυφή. Οταν είσαι πρώτος όλοι έρχονται εναντίον σου και θέλουν να σε κερδίσουν., Πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και έχουμε ότι χρειάζεται για να πετύχουμε».

Για την εμπειρία να παίζεις σε ανοιχτό γήπεδο: «Ήταν κάτι απίστευτο. Φυσούσε λίγο, δεν υπήρχαν καλά ποσοστά. Έχουμε συνηθίσει αλλιώς. Ήταν όμως μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Κάναμε βέβαια πολλά λάθη. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το Σούπερ Καπ και τα επόμενα επίσημα παιχνίδια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ