Σάκοτα: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι» (vid)

Σάκοτα: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι» (vid)

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έκανε έναν μίνι απολογισμό της ΑΕΚ στα φιλικά και αναφέρθηκε σε όσα περιμένει ακόμη από την ομάδα του.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 75-85 από τη Φενέρμπαχτσε στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της νέας σεζόν και ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στην ΕΡΤ για τα συμπεράσματά του από τα φιλικά της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Γιουβέντους – Αϊντχόφεν 3-1: Ποδαρικό με το δεξί στο νέο Champions League για την «Γηραιά Κυρία»

Όσα είπε ο Σάκοτα:

«Πιστεύω ότι αυτά τα τρία παιχνίδια που παίξαμε με ομάδες της Euroleague δεν είναι κριτήριο μας, αλλά θέλουμε να κερδίζουμε κάτι απ’ αυτά τα ματς, πιστεύω ότι αν προσαρμόζεσαι σ’ αυτά, μαθαίνεις και βελτιώνεσαι. Δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ, περιμένουμε τον Χέιλ και έναν ψηλό, έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι», είπε ακόμη ο τεχνικός της ΑΕΚ Betsson.

Για το τι θέλει να καταφέρει στην επάνοδό του στην ΑΕΚ: «Η σημερινή μέρα είναι ημέρα γιορτής για μας. Ένας από τους λόγους που γύρισα, ήταν ακριβώς τα 100 χρόνια και κάπως πρέπει να κλείσω την καριέρα μου. Έτσι θεώρησα πως αυτό πρέπει να γίνει εδώ. Ξέρουμε τι γίνεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, εμείς να φτιάξουμε την βάση, να βρούμε καλούς Έλληνες παίκτες και να έχουμε μία σταθερή ομάδα που δεν θα αλλάζει κάθε χρόνο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ