Ντόρσεϊ: «Μου αρέσει να παίρνω αυτά τα σουτ, χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό»

Ντόρσεϊ: «Μου αρέσει να παίρνω αυτά τα σουτ, χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε για το νικητήριο καλάθι του απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, αλλά και για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το φιλικό τουρνουά στην Κρήτη με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να σκοράρει στην εκπνοή του τελικού με τη Φενέρμπαχτσε και να δίνει τη νίκη στους Ερυθρόλευκους.

Ο ομογενής γκαρντ τόνισε στις δηλώσεις του πως του αρέσει να παίρνει τέτοια σουτ, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην Ελλάδα για τους Πειραιώτες.

Οι δηλώσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ:

«Δεν έχει σημασία ποια ομάδα είναι αντίπαλος. Μου αρέσουν αυτές οι στιγμές. Μου αρέσει να παίρνω αυτά τα σουτ και ευτυχώς η μπάλα μπήκε μέσα. Εδώ έζησα την πρώτη ελληνική εμπειρία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από εδώ, αγαπώ την Κρήτη, το νησί, τους ανθρώπους, τους φιλάθλους. Μου δίνουν χαρά κάθε φορά που έρχομαι εδώ».

Για το αν μετάνιωσε που είχε φύγει από τον Ολυμπιακό: «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Απλά κάποια πράγματα γίνονται και παίρνουν τον δρόμο τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και που τα πάντα λειτούργησαν έτσι ώστε να επιστρέψω. Ήρθα για κάποιον λόγο. Θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν. Πρέπει να βρούμε τη χημεία μας και έχουμε τον χρόνο ώστε να τα καταφέρουμε μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα ματς».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού: «Χρειαζόμαστε πολλούς καλούς παίκτες για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δυστυχώς είχαμε κάποια ατυχίες με τραυματισμούς αλλά διαθέτουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Όπως είπα πρέπει να βρούμε τη χημεία μας και να καταλάβει ο ένας το παιχνίδι του άλλου».

Για επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που συναντηθούν οι δύο ομάδες στον τελικό του Super Cup: «Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς πριν από την έναρξη της Euroleague. Μου έλειψαν αυτά τα ντέρμπι. Το κίνητρο για αυτά τα ματς είναι πολύ μεγάλο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ