Το ξέσπασμα του Τοσκάνο Άντερσον μετά την ήττα από τη Μάλαγα: «Όνειρό μας είναι να παίξουμε στο ΝΒΑ, όχι στην γ@μ@μ@νη την Euroleague»

Το ξέσπασμα του Τοσκάνο Άντερσον μετά την ήττα από τη Μάλαγα: «Όνειρό μας είναι να παίξουμε στο ΝΒΑ, όχι στην γ@μ@μ@νη την Euroleague»

Ο Χουάν Τοσκάνο Άντερσον της G League United, ξέσπασε προς τους συμπαίκτες του στην ήττα από τη Μάλαγα στον τελικό του Intercontinental Cup, χρησιμοποιώντας υποτιμητικά λόγια για την ACB και τη Euroleague.

Η εκλεκτή ομάδα της G League συμμετείχε στο Intercontinental Cup με σκοπό την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο υπέστη δυνατή «σφαλιάρα» από τη Μάλαγα στον τελικό της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 75-60.

Η ισπανική ομάδα έκανε… περίπατο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του τελικού, κάτι το οποίο έβγαλε εκτός εαυτού τον Χουάν Τοσκάνο Άντερσον. Ο Μεξικανός μπασκετμπολίστας σε ένα timeout της τρίτης περιόδου, μίλησε υποτιμητικά για την ACB και τη EuroLeague με σκοπό να «αφυπνίσει» τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης: «Γκάζια» Μαρινάκη στους παίκτες: «Να αλλάξετε την εικόνα σας»

«Όνειρό μας δεν είναι να παίξουμε στην ACB, ούτε στη γ@μ@μ@νη τη EuroLeague, όνειρό μας είναι να παίξουμε στο ΝΒΑ και να βγάλουμε εκατομμύρια δολάρια. Αυτό που μας κάνουν τώρα είναι απαράδεκτο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το βίντεο με τα λόγια του 31χρόνου άσου που το 2022 στέφθηκε πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έγινε αμέσως viral και τα σχόλια ήταν πολλά. Ο Μεξικανός φόργουορντ με προσωπική ανάρτηση στα social media ξεκαθάρισε το τοπίο λέγοντας ότι οι αναφορές του για ευρωπαϊκές λίγκες δεν ήταν προσβλητικές.

Η ανάρτηση του έλεγε:

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχει επίπεδο και ταλέντο σε αυτές τις διοργανώσεις. Δεν ήθελα να φανώ ασεβής προς αυτές τις λίγκες και τις ομάδες. Απλά ήθελα να υπενθυμίσω στους συμπαίκτες μου ότι το NBA είναι η κορυφαία λίγκα στον κόσμο και πρέπει να αγωνίζεσαι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο».

Επιμέλεια: Χριστίνα Κουλουκούρα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ