Ράιτ: «Να επιστρέψουν Φαλ και Μιλουτίνοφ για να εξελιχθούμε όπως θέλουμε»

Ράιτ: «Να επιστρέψουν Φαλ και Μιλουτίνοφ για να εξελιχθούμε όπως θέλουμε»

Ο Μόουζες Ράιτ μίλησε για τις απουσίες των Φαλ, Μιλουτίνοφ, για τον Βεζένκοφ, αλλά και τη φετινή σεζόν.

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη φιλική νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια ήταν δίχως αμφιβολία ο Μόουζες Ράιτ.

Ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε στα… ελληνικά του, στις απουσίες των Φαλ, Μιλουτίνοφ, στην επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ, αλλά και στη νέα σεζόν που έρχεται.

Oι δηλώσεις του Μόουζες Ράιτ:

Για το αν μαθαίνει ελληνικά: «Όχι δεν μαθαίνω (σ.σ. γέλια). Είναι πολύ δύσκολα. Με μαθαίνουν συμπαίκτες και φίλοι που έχω στην πόλη».

Για το τι περιμένει από τη φετινή σεζόν: «Δουλεύω διαρκώς, έχω πολλή ενέργεια. Ο Μουστάφα θα επιστρέψει και ελπίζω να γυρίσει στο 100% για να είμαστε μαζί στη θέση και να μπορούμε να παίζουμε μαζί. Να επιστρέψει και ο Νίκολα και να έχουμε όλοι μαζί αυτή την ευκαιρία για να εξελιχθούμε και να φτάσουμε όπως θέλουμε μέχρι το Super Cup για να το πάρουμε».

Για το τι θέλει να αλλάξει φέτος σε σχέση με την πρώτη σεζόν στη Euroleague: «Έκανα λάθη στα παιχνίδια στην πρώτη μου σεζόν στη Euroleague. Θα προσπαθήσω να είμαι πολύ καλύτερος σε αυτή τη δεύτερη σεζόν».

Για την επιστροφή Βεζένκοφ: «Για τον Σάσα θα σας πω ότι έχω φίλους στις ΗΠΑ που έβλεπαν δικά του video στο YouTube για όσα έκανε εδώ. Είναι σπουδαίος παίκτης, ήταν ο MVP της Euroleague και θα ταιριάξει απόλυτα. Είναι σπουδαίο που επέστρεψε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ