Βιλντόζα: «Αισθάνομαι πιο άνετα με τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού»

Βιλντόζα: «Αισθάνομαι πιο άνετα με τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού»

Ο Λούκα Βιλντόζα αναφέρθηκε στην προετοιμασία του με τον Ολυμπιακό και παρέθεσε ορισμένες από τις διαφορές που υπάρχουν με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους Μπολόνια σε φιλική αναμέτρηση με τον Λούκα Βιλντόζα να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, ειδικά στο φινάλε.

Ο Αργεντίνος γκαρντ μίλησε μετά το παιχνίδι και στάθηκε στην πληρότητα που υπάρχει στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στις διαφορές που έχει εντοπίσει σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του Λούκα Βιλντόζα:

Για την πληρότητα του Ολυμπιακού: «Φαίνεται πως διαθέτουμε πολλές προσωπικότητες και αρκετό ταλέντο, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μακριά. Αυτή την περίοδο μας λείπει ο Φαλ με τον Μιλουτίνοφ ενώ και ο Φουρνιέ ακόμη δεν είναι έτοιμος».

Για τη μετακίνησή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό: «Έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός θέλησε να με αποδεσμεύσει και αυτό είναι κάτι το οποίο σέβομαι ως απόφαση. Εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί μου προσφέρει αυτά που με ικανοποιούν.

Θέλω να είμαι επαγγελματίας. Λατρεύω το περιβάλλον και σέβομαι απεριόριστα και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Η προετοιμασία μέχρι τώρα έχει διαφορές. Για παράδειγμα στον Ολυμπιακό παίζουν με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Με περισσότερες πάσες και με λιγότερα pick ‘n’ roll.

Στον Ολυμπιακό πάμε λίγο περισσότερο σε καταστάσεις πέντε εναντίον πέντε. Αισθάνομαι πιο άνετα με τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Η άμυνα είναι διαφορετική σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και προσπαθώ να προσαρμοστώ»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ