Η αποθέωση, οι δοκιμές και ο… Παναθηναϊκός

Η αποθέωση, οι δοκιμές και ο… Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κρήτη για το Crete International Basketball Tournament – Αποθέωση στο αεροδρόμιο – Ευκαιρία για δοκιμές από τον Μπαρτζώκα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να μετρούν πλέον αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μάλιστα αύριο και μεθαύριο έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και να βελτιώσει τα κακώς κείμενα, με στόχο ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί έτοιμος στα πρώτα επίσημα ματς.

Οι Ερυθρόλευκοι θα λάβουν μέρος στο Crete International Basketball Tournament που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο, όπου θα αγωνιστούν επίσης οι Φενέρ, Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο στις 20:30 την Βίρτους Μπολόνια, σε ένα ματς που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Φαλ, Μιλουτίνοφ, Έβανς, αλλά και τον ΜακΚίσικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 7-10 μέρες.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ακόμα παιχνίδι: Την Κυριακή (15/9) απέναντι σε μια εκ των Φενερμπαχτσέ ή Αρμάνι Μιλάνο. Δύο αγώνες με ομάδες που είναι επιπέδου Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων των Πειραιωτών.

Αρχής γενομένης φυσικά από το Σούπερ Καπ, όπου ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα τεθεί για πρώτη φορά φέτος αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό. Το πρώτο από τα πολλά παιχνίδια που θα δώσουν φέτος οι δύο ομάδες.

Χαμός στο αεροδρόμιο

Στα παιχνίδια που θα δώσουν οι Ερυθρόλευκοι στο Ηράκλειο θα έχουν φυσικά τη συμπαράσταση των οπαδών τους, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο και να τους στηρίξουν στις αναμετρήσεις που θα δώσουν το Σαββατοκύριακο.

Η αγάπη των «ερυθρόλευκων» οπαδών για τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες του είναι τόσο μεγάλη, που αρκετοί βρέθηκαν το απόγευμα στο αεροδρόμιο και υποδέχθηκαν την αποστολή, αποθεώνοντας τον τεχνικό των Πειραιωτών και την ομάδα του.

Την τιμητική τους είχαν φυσικά οι Φουρνιέ και Βεζένκοφ, με τον κόσμο να αποθεώνει τον Γάλλο σούπερ σταρ, που άφησε το NBA για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Βούλγαρο, που επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι, μετά την περιπέτεια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ