Μεσίνα: «Νομίζω ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον το τουρνουά της Κρήτης»

Μεσίνα: «Νομίζω ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον το τουρνουά της Κρήτης»

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε για το τουρνουά της Κρήτης, αλλά και για την προετοιμασία της ομάδας του.

Η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κρήτη για το «Aegean Omiros College International Basketball Tournament Crete» όπου θα βρεθεί μαζί με Ολυμπιακό, Βίρτους Μπολόνια και Φενέρμπαχτσε.

Ο Έτορε Μεσίνα αναφέρθηκε στο τουρνουά, τονίζοντας πως θα είναι πολύ ενδιαφέρον, ενώ στάθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα:

«Νομίζω ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον το τουρνουά, γιατί συμμετέχουν τρεις ακόμα ομάδες από την Euroleague. Είναι εξαιρετικές ομάδες, με βαθύ ρόστερ, καλά προετοιμασμένες. Οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε που βρισκόμαστε. Δουλεύουμε εδώ και τρεις εβδομάδες και είμαι περίεργος να δω σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δουλεύουμε με σοβαρότητα. Ευτυχώς δεν είχαμε καμία επιπλοκή σε ό,τι αφορά μικροτραυματισμούς ή τέτοια πράγματα. Είμαστε μια νεανική ομάδα και μια καινούργια ομάδα, οπότε βρισκόμαστε σε μία διαδικασία που προσπαθούμε να συντονίσουμε τα πάντα. Είμαι όπως πολύ πολύ χαρούμενος με την προσπάθεια των παικτών μου».

Από την πλευρά του, ο General Manager της Αρμάνι, Χρήστος Σταυρόπουλος, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό το τουρνουά. Συγχαρητήρια σε όσους έχουν οργανώσει αυτό το τουρνουά. Έτσι κι αλλιώς εδώ στο Ηράκλειο υπάρχει μεγάλη παράδοση στα μεγάλα τουρνουά, για αυτό και μόλις είχαμε την πρόσκληση, την αποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά. Ειδικά για μένα είναι μεγάλη χαρά, να έρχομαι πάλι εδώ.

Είναι ένα καλό τουρνουά, με πολύ δυνατές και σημαντικές ομάδες. Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ για εμάς και το τελευταίο τεστ πριν από το Super Cup που έχουμε στην Ιταλία το επόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους δύο αγώνες με μεγάλη προσοχή και σημαντικότητα για την ομάδα μας.

Είναι πάντα υψηλού επιπέδου οι αγώνες και τα τουρνουά που διοργανώνονται εδώ στο Ηράκλειο, για αυτό είναι μεγάλη χαρά να είμαστε εδώ με την ομάδα και να λαμβάνουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά, εκπροσωπώντας το Μιλάνο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ