Παναθηναϊκός: Παρέθεσε δείπνο σε όλη την ομάδα ο Γιαννακόπουλος (vids)

Παναθηναϊκός: Παρέθεσε δείπνο σε όλη την ομάδα ο Γιαννακόπουλος (vids)

Οι παίκτες, οι προπονητές και το σταφ του Παναθηναϊκού δείπνησαν μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο Costa Navarino όπου διαμένει η ομάδα.

Με πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου οι παίκτες, οι προπονητές και το σταφ του Παναθηναϊκού πέρασαν, μαζί με τις οικογένειές τους ένα τριήμερο στο Costa Navarino.

Μια κίνηση που είχε προαναγγείλει από το καλοκαίρι ο ιδιοκτήτης της Πράσινης ΚΑΕ, ως μια επιβράβευση για την πορεία της ομάδας της περσινή αγωνιστική περίοδο με την κατάκτηση της Euroleague, αλλά και του πρωταθλήματος.

Το βράδυ της Πέμπτης (12/9) ο Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο Costa Navarino και παρέθεσε δείπνο σε όλους στο εστιατόριο Da Luigi, με την ΚΑΕ να αναρτά στους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια τα ανάλογα βίντεο.

Σε κάποια στιγμή ο Γιαννακόπουλος πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους μια σεζόν με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Ας ελπίσουμε πως θα έχουμε την ίδια επιτυχία όπως και πέρυσι. Δεν ξέρω τι είναι πιο δύσκολο.

Να ξεκινήσουμε από την 17η θέση και να τελειώσουμε στην 1η ή να είμαστε στην 1η θέση και να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι. Νομίζω ότι το δεύτερο είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά έχουμε τον μαέστρο που ξέρει πως να κάνει το back 2 back. Tο μόνο που μπορώ να πω είναι να ακούτε τον προπονητή σας και να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Μια ευτυχισμένη σεζόν και τα καλύτερα».

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ