Δέδας: «Προσωπικές μου κινήσεις οι Μότλεϊ, Καμπόκλο και Μπέβερλι»

Δέδας: «Προσωπικές μου κινήσεις οι Μότλεϊ, Καμπόκλο και Μπέβερλι»

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για το φιλικό της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον Άρη και στάθηκε στις προσθήκες παικτών όπως οι Μότλεϊ, Καμπόκλο και Μπέβερλι.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και έδωσε φιλική αναμέτρηση με τον Άρη, επικρατώντας με το ευρύ 100-72 στο «Nick Galis Hall».

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για το παιχνίδι, ενώ στάθηκε και στις ηχηρές κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα του παρότι αγωνίζεται στο EuroCup και όχι στη Euroleague.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Δέδας:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα ματς προπόνησης, ο Άρης θα είναι πολύ καλός και δυνατός και θα έχει μια παρόμοια σεζόν δυνατή όπως πέρσι».

Για το ρόστερ της Χάποελ: «Είναι κάτι που χτίζεται όλο το καλοκαίρι, δεν μου είπαν ξαφνικά, πάρε την ομάδα και έχεις μεγάλο μπάτζετ. Τα χρήματα που επενδύονται είναι πολλά για το EuroCup. Ότι κατέβηκαν επίπεδο κάποιοι παίκτες, όπως ο Μότλεϊ, ο Καμπόκλο και ο Μπέβερλι είναι προσωπική μου κίνηση, ήμουν ο άνθρωπος κλειδί για να πειστούν και να έρθουν.

Είναι δύσκολο να είμαστε φαβορί σε όλα τα παιχνίδια, θέλουμε να πάρουμε τα σκήπτρα από τη Μακάμπι και να φτάσουμε ως το τέλος στο Eurocup. H ομάδα στηρίζεται στην ένταση στη δύναμη, από όλα τα παιδιά. Έχουμε δύο πεντάδες με ενέργεια και θέλουμε σταθερότητα.

Για τη διαχείριση των παικτών: «Ήμουν μαζί τους και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι εύκολο ρόστερ. Όταν βλέπει ο Μπέβερλι ότι παλεύουν όλοι, το ίδιο θα κάνει και αυτός. Όλοι είναι στρατιώτες. Όταν επενδύεις σε παίκτες όπως ο Ουένραϊτ και ο Μπέβερλι και ο Καμπόκλο, είναι αμυντικοί παίκτες περισσότερο. Θέλουμε πολλή ενέργεια στην άμυνα. Βγήκε ο Ράγκλαντ με φάουλ, δεν με πείραξε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ