Νίκλας: «Ευχαριστημένος από τη διάθεση και τον επαγγελματισμό των κοριτσιών»

Νίκλας: «Ευχαριστημένος από τη διάθεση και τον επαγγελματισμό των κοριτσιών»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, Θάνου Νίκλα, μετά το πρώτο φιλικό προετοιμασίας των πρωταθλητριών.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, στην έδρα του ΑΟ Αμύντα, εμφανίστηκε ο Θάνος Νίκλας, σε δηλώσεις του.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» πρωταθλητριών Ελλάδας δήλωσε, αρχικά: «Δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας και δώσαμε, σήμερα, το πρώτο φιλικό μας. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση και μπορώ να πω, ότι είμαστε ευχαριστημένοι από το επίπεδο μας και από την εικόνα που είδαμε. Τα φιλικά είναι για δοκιμές, δεν έχει σημασία το σκορ. Να μπουν και οι ξένες στο 100% και θα αρχίσουμε να ολοκληρώνουμε τη μορφή μας και επιθετικά, αλλά και αμυντικά.

Διαβάστε επίσης: Το +5 και οι τελευταίες ειδήσεις του Αυγούστου

Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση, το πρόσωπο και τον επαγγελματισμό που δείχνουν τα κορίτσια, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στο σημερινό φιλικό. Είναι πολύ σημαντικό, καθώς διανύουμε και τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού. Πρέπει να γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι και είμαι ευχαριστημένος, που τα κορίτσια του αντιλαμβάνονται από την πρώτη μέρα. Υγεία να έχουμε, να βγει η προετοιμασία και όλα θα πάνε καλά.

Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε σε σχέση με πέρυσι, είναι το ύψος που είχαμε. Προσπαθήσαμε να το ενισχύσουμε, να ψηλώσουμε και στην περιφέρεια, στα γκαρντ. Θέλουμε να ενισχύσουμε την ταχύτητά μας συγκριτικά με πέρυσι, να παίξουμε περισσότερο στο τρανζίσιον, στον αιφνιδιασμό. Είδαμε ένα δείγμα, σήμερα. Χρειάζεται χρόνος για να περάσουμε στο 100% αυτή τη φιλοσοφία. Αυτό ξεκινάει από την άμυνά μας και το πόσο πιεστικοί και καλοί είμαστε σε αυτό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ