Θετικό το πρώτο «τεστ» του Ολυμπιακού (84-36)

Θετικό το πρώτο «τεστ» του Ολυμπιακού (84-36)

Με χαρακτηριστική άνεση η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού νίκησε με 84-36 τον ΑΟ Αμύντα εκτός έδρας, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Με το «δεξί» στα φιλικά προετοιμασίας της, για τη νέα σεζόν, «μπήκε» η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε εύκολα του ΑΟ Αμύντα εκτός έδρας. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας πέρασαν με 84-36 από την έδρα του ΑΟ Αμύντα, στο πρώτο «τεστ», με «φόντο» την αγωνιστική χρονιά 2024-25, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Στο εκτός έδρας φιλικό με τη «νεοφώτιστη» -στην Α1- ομάδα, οι «ερυθρόλευκες», που αγωνίστηκαν, φυσικά, χωρίς την Αγγελική Νικολοπούλου και τις Ρεμπέκα Τόμπιν και Μέριτ Χέμπε (ατομικό πρόγραμμα), παρά τις πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, παρουσίασαν πολύ θετικό πρόσωπο, έπαιξαν σπουδαία άμυνα και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη με +48.

Διαβάστε επίσης: Το +5 και οι τελευταίες ειδήσεις του Αυγούστου

Στα θετικά, η πολύ καλή εμφάνιση των Ιβάνα Ράτζα και Ελένη Πηλακούτα, στο πρώτο τους ματς (έστω και ανεπίσημο) με τη φανέλα του Θρύλου, καθώς ήταν μεταξύ αυτών που ξεχώρισαν στο εκτός έδρας φιλικό με τον ΑΟ Αμύντα.

Υπενθυμίζεται, ότι η Κίρα Λάμπερτ αναμένεται στην Ελλάδα, στις 4/9, για να ενσωματωθεί και αυτή στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για την ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων.

Δηλώσεις:

Ευγενία Κολλάτου: «Οι εντυπώσεις από το πρώτο φιλικό της σεζόν είναι αρκετά θετικές. Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας. Περιμένουμε να ενσωματωθούν και οι ξένες παίκτριες, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται, ώστε να είμαστε έτοιμες. Το σταφ έχει διαχειριστεί πολύ καλά την προετοιμασία και θα είμαστε απόλυτα φορμαρισμένες στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ