«Πρώτα το Μπάσκετ»: Συνάντηση Μπουρούση με τον δήμαρχο της Σπάρτης

«Πρώτα το Μπάσκετ»: Συνάντηση Μπουρούση με τον δήμαρχο της Σπάρτης

Ο Γιάννης Μπουρούσης συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλο.

Συνάντηση με τον δήμαρχο Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλο, είχε ο Γιάννης Μπουρούσης, εκπροσωπώντας τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ» στις επερχόμενες εκλογές τις ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ»:

Διαβάστε επίσης: Οι βαθμοί του League Phase και ο… ούτε μισός στο πρωτάθλημα

«Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» οργώνει όλη την Ελλάδα, θέλοντας να επικοινωνήσει το πρόγραμμά του με όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία, αλλά παράλληλα και να αναδείξει την ανάγκη για άμεση επαφή με τα σωματεία. Η επόμενη μέρα, όταν με την ψήφο των παραγόντων των συλλόγων θα είμαστε στη διοίκηση της Ομοσπονδίας θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ξεχωριστά όλες και όλους.

Ο Γιάννης Μπουρούσης, εκπροσωπώντας τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλο, έναν άνθρωπο ο οποίος έχει μακρά θητεία στον χώρο μας.

Εκλεγμένος παλιότερα στην ΕΟΚ, συμμετείχε ενεργά και ποτέ δεν έπαψε να είναι κομμάτι τού αθλήματός μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, προκειμένου το μπάσκετ να γιγαντωθεί, προκειμένου ολοένα και περισσότερα παιδιά να στελεχώσουν τις κατά τόπους ομάδες. Σε αυτό το πλαίσιο είναι και οι συνεχείς επισκέψεις μας σε δημάρχους και περιφερειάρχες τής χώρας.

Ο κ. Βακαλόπουλος άκουσε προσεκτικά τις θέσεις του συνδυασμού μας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές τής ΕΟΚ.

Ο δήμος Σπάρτης και ο ίδιος ο Δήμαρχος κύριος Βακαλόπουλος, προχώρησαν σε σχετική ανάρτηση, στη σελίδα που διατηρούν στο Facebook».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ