«Σπάει» τα κοντέρ η Κλαρκ: Κατέρριψε το ρεκόρ για τα περισσότερα τρίποντα από rookie

«Σπάει» τα κοντέρ η Κλαρκ: Κατέρριψε το ρεκόρ για τα περισσότερα τρίποντα από rookie

Η Κέιτλιν Κλαρκ κατέρριψε το ρεκόρ για τα περισσότερα τρίποντα από rookie στην ιστορία του WNBA, με τρία εύστοχα στη νίκη των Ιντιάνα Φίβερ επί των Κονέτικατ Σαν.

Το νέο μεγάλο αστέρι του WNBA η Κέιτλιν Κλαρκ είναι πλέον η κάτοχος του ρεκόρ των περισσότερων τριπόντων από ρούκι στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η Κλαρκ με τρία εύστοχα τρίποντα στη νίκη των Ιντιάνα Φίβερ επί των Κονέτικατ Σαν (84-80) έφτασε τα 88 εφέτος και ξεπέρασε το ρεκόρ που έθεσε το 2022 η Ράιαν Χάουαρντ με 85.

Διαβάστε επίσης: Ζαφείρης: Το «wonderkid» του Γιοβάνοβιτς που άφησε το στίγμα του στα playoffs του Champions League

Η Χάουαρντ έφτασε στο σύνολό της σε μια κανονική σεζόν 34 αγώνων, ενώ η Κλαρκ ξεπέρασε το όριο στο 31ο παιχνίδι και έχει ακόμη 9 παιχνίδια για να διευρύνει το ρεκόρ, αφού η κανονική περίοδος πλέον έχει 40 αγώνες.

Εκτός από τα τρίποντα, η Κλαρκ οδηγεί το πρωτάθλημα και σε συνολικές ασίστ και λάθη. Είναι ήδη η κάτοχος του ρεκόρ μιας σεζόν σε λάθη και βρίσκεται πολύ κοντά στο να σπάσει το ρεκόρ για τις περισσότερες ασίστ σε μια σεζόν.

Το ρεκόρ των τριπόντων θα είναι μεγαλύτερη πρόκληση, καθώς η Κλαρκ θα πρέπει να σημειώσει 4,6 τρίποντα ανά παιχνίδι στους τελευταίους εννέα αγώνες της για να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Σαμπρίνα Ιονέσκου με 128 τρίποντα από την περασμένη σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ