Ντράγκιτς: «Όλη μου τη ζωή σκάω μία μπάλα, και ξαφνικά, αυτό σταμάτησε – Ηγέτης ο Ντόντσιτς»

Ντράγκιτς: «Όλη μου τη ζωή σκάω μία μπάλα, και ξαφνικά, αυτό σταμάτησε – Ηγέτης ο Ντόντσιτς»

Στη ζωή μετά το μπάσκετ αναφέρθηκε ο Γκόραν Ντράγκιτς, ενώ στάθηκε και στον διάδοχό του στην Σλοβενία.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς αποφάσισε να βάλει τέλος στην σπουδαία καριέρα του και τώρα απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης.

Ο Σλοβένος μίλησε για το πως διαχειρίζεται τη νέα του ζωή, ενώ στάθηκε και στον Λούκα Ντόντσιτς τον οποίο έχει χρίσει ηγέτη στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Oι δηλώσεις του Γκόραν Ντράγκιτς:

«Ξεκίνησα παίζοντας ποδόσφαιρο, αλλά τραυματίστηκα στο πόδι και η μαμά μου είπε «Όχι άλλο ποδόσφαιρο». Πήγα να δω μία προπόνηση μπάσκετ και είχαν μόνο 9 παίκτες. Ο κόουτς με προσκάλεσε για έναν 5×5 και έτσι ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ.

Έχω ήδη αποσυρθεί. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είναι λίγο τρομακτικό. Όλη μου τη ζωή σκάω μία μπάλα, και ξαφνικά, αυτό σταμάτησε. Αυτό είναι το ανταγωνιστικό πνεύμα, το να είμαι με συμπαίκτες στα αποδυτήρια και το παρκέ, αυτός ο ενθουσιασμός εξαφανίστηκε. Πρέπει να βρω νέα πράγματα για τη ζωή μου.

Αλλά είναι οκέι, στην τελική ο Νοβίτσκι και ο Νας ξέρουν πως δεν είμαι αρκετά υγιής για να παίξω. Ήθελα να είμαι περισσότερο με τα παιδιά μου και ήταν μία εύκολη απόφαση. Μου λείπουν τα παιχνίδια και τα αποδυτήρια, αλλά δε μου λείπουν οι προπονήσεις, ειδικά στο Μαϊάμι που ήταν δύσκολες. Αλλά δε θα άλλαζα τίποτα, είμαι ικανοποιημένος με την καριέρα μου. Τώρα είμαι χαρούμενος και δεν πονάω.

Πάντα αγαπούσα το μπάσκετ. Για έμενα ήταν εύκολη απόφαση να παίξω για την Εθνική Σλοβανίας. Ήμουν με τους φίλους μου, και οι οπαδοί ήταν σπουδαίοι. Ήταν προετοιμασία για την επόμενη σεζόν του ΝΒΑ, η καλύτερη. Όταν είχα νέες αρμοδιότητες, έπρεπε να ήμουν ο ηγέτης. Τώρα ηγέτης είναι ο Λούκα Ντόντσιτς και κάνει τρομερή δουλειά. Έχω δώσει τη σκυτάλη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ