«Πρώτα το Μπάσκετ»: Στο πλευρό του Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ η Φωτούλα Βολονάκη

«Πρώτα το Μπάσκετ»: Στο πλευρό του Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ η Φωτούλα Βολονάκη

Η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα, «Πρώτα το μπάσκετ», ενισχύεται ενόψει των επικείμενων εκλογών της ΕΟΚ, με την Φωτούλα Βολονάκη.

Στο πλευρό της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα «Πρώτα το Μπάσκετ» για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ τάχθηκε και η πρώην αθλήτρια του μπάσκετ, Φωτούλα Βολονάκη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Διαβάστε επίσης: Στη Βραζιλία ο Ολυμπιακός για τον ιστορικό τελικό με τη Φλαμένγκο (vid)

«Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» ανακοινώνει με μεγάλη περηφάνια τη συμπόρευση του Παναγιώτη Φασούλα με τη Φωτούλα Βολονάκη, στον αγώνα για τη μεγάλη νίκη.

Όχι μια εκλογική νίκη, αλλά νίκη τού μπάσκετ!

Η Φωτούλα Βολονάκη υπηρέτησε ως αθλήτρια το μπάσκετ αγωνιζόμενη σε έξι ομάδες, αν και κορυφαία στιγμή της ήταν η κατάκτηση της 1ης θέσης στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα, το οποίο είχε γίνει στην Αθήνα.

Από την Κάλυμνο, προερχόμενη από άκρως αθλητική οικογένεια, βρέθηκε στην Ακαδημία Ηλιούπολης, ενώ έχει παίξει με επιτυχία σε Αστέρα Εξαρχείων, Άρη Χολαργού, Παλαιό Φάληρο και Απόλλωνα. Φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής, ενώ ήταν μέλος και των μικρών εθνικών. Ο αδελφός της Δημήτρης ήταν πρωταθλητής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο με την ΑΕΚ, ενώ η αδελφή της Βακίνα έχει χαράξει τη δική της τεράστια μπασκετική διαδρομή, που την οδήγησε στην άλλη άκρη τού Ατλαντικού.

«Να βοηθήσουμε τα νέα κορίτσια»

Μητέρα ούσα, ασχολείται με μικρά κορίτσια, τα οποία επιχειρεί να μυήσει στον μαγικό κόσμο τού μπάσκετ. «Η δική μου βιωματική εμπειρία, οι καλές και κακές στιγμές, μπορούν να μεταδοθούν στα νέα κορίτσια, στα νέα παιδιά. Αγαπάω το μπάσκετ, αγαπάω αυτό που κάνω και λατρεύω να βλέπω στα μάτια των μικρών παιδιών τη δίψα για διάκριση.

Ταυτόχρονα βλέπω με λύπη εμπόδια που εμείς συναντήσαμε να υψώνονται μπροστά στα παιδιά μας. Αυτό θέλω να αλλάξω, μέσα από τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα, μαζί με ανθρώπους που έχουν ιστορία στο μπάσκετ, που γνωρίζουν από διοίκηση, που έχουν όραμα και σχέδιο. Γιατί αν δεν έχεις και τα δύο, είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις κι εμείς -όσοι είμαστε στον συνδυασμό- σιχαινόμαστε την ήττα» δήλωσε η Φωτούλα Βολονάκη.

«Καλωσορίζω τη Φωτούλα και είμαι βέβαιος ότι μαζί με τη Νατάσα, την Καίτη και την Όλγα, θα δημιουργήσουν τη γυναικεία «dream team». Κάθε μία έχει τα δικά της ιδιαίτερα στοιχεία και τους δικούς της στόχους. Όλες μαζί, συγκροτούν ένα ισχυρό σύνολο. Ο συνδυασμός γεμίζει από ανθρώπους, που δεν έχουν μόνο θεωρητική άποψη για το μπάσκετ, έχουν βιωματική επαφή, έχουν παραστάσεις, έχουν διάθεση να ξαναδώσουν στο αγαπημένο μας άθλημα μέρος από τις συγκινήσεις που τους πρόσφερε» υποστήριξε ο Παναγιώτης Φασούλας.

«Πρώτα το Μπάσκετ»».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ