Εθνική Νέων: Για μια θέση στον… τελικό απέναντι στην Γαλλία η Ελλάδα

Εθνική Νέων: Για μια θέση στον… τελικό απέναντι στην Γαλλία η Ελλάδα

Η Εθνική Νέων βρίσκεται στα ημιτελικά του Eurobasket U20 και θα αναμετρηθεί με τη Γαλλία για μία θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η Εθνική Νέων που έχει κάνει φοβερή πορεία μέχρι τον ημιτελικό του Eurobasket U20 στην Πολωνία, κοντράρεται απόψε το βράδυ (20/7, 21.30) με την Γαλλία.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ1, ενώ μέχρι και το προηγούμενο ματς και τη νίκη της Ελλάδας απέναντι στη Λιθουανία με 87-82, μπορούσες να τα παρακολουθήσεις μόνο μέσω You Tube.

Οι Γάλλοι για να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά αντιμετώπισαν τη Γερμανία στους «16» και την διέλυσαν με το εντυπωσιακό 103-78.

Ωστόσο, η επόμενη πρόκριση των «τρικολόρ» ήταν θρίλερ. Εκεί, η Γαλλία βρήκε απέναντί της την Ισπανία και χάρη σε ένα τρομερό buzzer beater τρίποντο από τον Νοά Πέντα, επικράτησε 74-72.

Η Ελλάδα αντιμετώπισε τους Γάλλους και στον όμιλο όπου και ηττήθηκε με 68-62. Τέλος, σημειώνεται πως στον άλλον ημιτελικό βρίσκεται το Βέλγιο και η Σλοβενία που θα παίξουν στις 19.00.

Βάσει προγράμματος ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/7) στις 21:30 (ώρα Ελλάδας), ενώ ο μικρός τελικός θα ξεκινήσει στις 19:00.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ