Πιθανότατα Σάκκαρη και Γιάννης οι σημαιοφόροι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Πιθανότατα Σάκκαρη και Γιάννης οι σημαιοφόροι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Μαρία Σάκκαρη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεδριάζει αύριο Τρίτη (9/7) για να αποφασίσει ποιοι θα είναι οι σημαιοφόροι (ένας άνδρας και μία γυναίκα) της Ελληνικής αποστολής στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όπως φαίνεται όμως, αυτή τη στιγμή τα φαβορί για να έχουν αυτή την τεράστια τιμή είναι η Μαρία Σάκκαρη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Πουλόπουλος: Η ορφάνια στα 5, τα φτωχικά μεροκάματα, οι σπουδαίες ερμηνείες και το τέλος στην εντατική

Με τον Μίλτο Τεντόγλου να έχει αρνηθει για λόγους ανωτέρας βίας να είναι σημαιοφόρος, ο Γιάννης είχε ήδη ξεχωρίσει για να είναι ο άνδρας σημαιοφόρος, δηλώνοντας ότι θα ήταν σπουδαίο να το ζήσει αυτό. Με βάση πλέον αυτά που είναι γνωστά, η γυναίκα αθλήτρια που θα κρατάει την σημαία θα είναι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο9 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα είναι πάντα αυτή που μπαίνει πρώτη στο γήπεδο στην τελετή έναρξης, ως η χώρα που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ