Στο Κολέγιο του Σαν Φρανσίσκο ο Αμπόσι του Ολυμπιακού (pic)

Στο Κολέγιο του Σαν Φρανσίσκο ο Αμπόσι του Ολυμπιακού (pic)

Ο Βενιαμίν Αμπόσι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να μετακομίσει στις ΗΠΑ ώστε να αγωνιστεί στο Κολέγιο του Σαν Φρανσίσκο.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ακαδημίας του Ολυμπιακού αποχωρεί από τους Ερυθρόλευκους ώστε να κυνηγήσει το…. Αμερικάνικο όνειρο. Ο λόγος για τον Βενιαμίν Αμπόσι που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στις ΗΠΑ για το Κολέγιο του Σαν Φρανσίσκο.

Ο νεαρός παίκτης των Πειραιωτών, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε πως θα μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνδυάζοντας τις σπουδές του και φυσικά το μπάσκετ με το… βλέμμα στο ΝΒΑ.

Ο Αμπόσι είχε παραστάσεις από την πρώτη ομάδα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον έχει συχνά στις 12άδες του, ενώ πέρσι στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε τέσσερις φορές έχοντας κατά μέσο όρο 1,3 πόντους και 0,3 ριμπάουντ.

Ωστόσο τις μεγάλες εμφανίσεις τις πραγματοποίησε στο Adidas Next Generation Tournament της Euroleague πριν περίπου δύο μήνες, μπαίνοντας στην καλύτερη ομάδα του τουρνουά αφού μέτρησε 15,2 πόντους (51,9% δίποντο σε 27 προσπάθειες, 31,6% τρίποντο σε 19 προσπάθειες, 65,2% βολές σε 23 προσπάθειες), 6,5 ριμπάουντ (4,8 αμυντικά, 1,8 επιθετικά), 5,5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1,2 μπλοκ σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ