Η Σλοβενία περιμένει τον Ντόντσιτς: «Αν μπορεί να περπατήσει, θα παίξει»

Η Σλοβενία περιμένει τον Ντόντσιτς: «Αν μπορεί να περπατήσει, θα παίξει»

Την άποψή του ότι ο Λούκα Ντόντσιτς θα ενισχύσει την Εθνική Σλοβενίας στο Προολυμπιακό τουρνουά του Πειραιά εξέφρασε ο GM των Ντάλας Μάβερικς, Νίκο Χάρισον.

Έντεκα μέρες μένουν για το τζάμπολ του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2 μέχρι και τις 7 Ιουλίου.

Η Σλοβενία δεν ξέρει ακόμα αν θα έχει στην διάθεσή της τον σούπερ σταρ της, Λούκα Ντόντσιτς, ωστόσο, φαίνεται πως  θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του στο τουρνουά του Πειραιά.

«Το να παίζει για την Σλοβενία είναι μία από τις χαρές του, η ευχαρίστησή του. Αν μπορεί να περπατήσει, πιστεύω ότι θα παίξει» ήταν η ατάκα του GM των Μάβερικς, Νίκο Χάρισον, που πρόσθεσε πως: «Έπαιξε πληγωμένος στους NBA Finals, αλλά είναι μαχητής. Πάντα παλεύει με ό,τι τραυματισμό κι αν αντιμετωπίζει. Νομίζω ότι θα είναι εκεί και για την εθνική ομάδα της χώρας του».

Η Σλοβενία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Κροατία και με την Νέα Ζηλανδία. Με μία νίκη θα προκριθεί στα ημιτελικά και εκεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ελλάδα – Δομηνικανή Δημοκρατία που είναι τα φαβορί απέναντι στην αδύναμη Αίγυπτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ