Χαμός στην Σερβία: «Ο Λεντέι είναι ο πιο βρώμικος παίκτης», λέει ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα

Χαμός στην Σερβία: «Ο Λεντέι είναι ο πιο βρώμικος παίκτης», λέει ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα

Χαμός στην Σερβία και στους τελικούς του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν. Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς ξέσπασε κατά της Παρτιζάν.

Χαμός στο Βελιγράδι και στους τελικούς του σερβικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν. Μάλιστα ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς ξέσπασε κατά της Παρτιζάν, εκτοξεύοντας τα βέλη του κατά της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Ο Λεντέι είναι ο πιο βρώμικος παίκτης, ενώ ο Σάβιτς απειλεί τους διαιτητές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα.

«Είδαμε πράγματα που δεν έχω συναντήσει στα 55 μου χρόνια στο μπάσκετ. Το σπρώξιμο στην Παρτιζάν δεν είχε προηγούμενο. Το είδαμε στην πρώτη περίοδο που χρεωθήκαμε τρία φάουλ σε 30 δευτερόλεπτα, τα δύο από τον Λούκα Μίτροβιτς που είναι αρχηγός μας και μέλος της εθνικής ομάδας.

Μας έδωσαν δύο τεχνικές ποινές για ένα πεντακάθαρο φάουλ που δεν μας δόθηκε. Μετά, στο 89-87, ο Λεντέι-που είναι από τους πιο βρώμικους παίκτες-άρπαξε το χέρι του Ίλιτς και σκηνοθέτησε ένα φάουλ υπέρ του. Ευτυχώς δεν τα εκμεταλλεύτηκαν όλα αυτά και ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε δίκαια, αλλά η διαφορά θα έπρεπε να είναι 15-20 πόντους», τόνισε.

«Έχουμε ένα ιστορικό σερί επτά νικών απέναντι σε έναν προπονητή με τόσους τίτλους. Συγχαίρω τους παίκτες και τον προπονητή μας για ό,τι έχουν καταφέρει, αλλά και τους φιλάθλους που αντιμετώπισαν αυτές τις τεράστιες αδικίες και προκλήσεις χωρίς να υπάρχουν σοβαρά παρατράγουδα.

Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια στον δεύτερο τελικό, να μας δίνουν τεχνικές ποινές ενώ ο Πάντερ κυνηγά τους διαιτητές σε όλο το γήπεδο και δεν τιμωρείται. Όλος ο πάγκος της Παρτιζάν συνεχώς διαμαρτύρεται. Για να μην αναφερθώ στον Σάβιτς, που απειλεί τους διαιτητές ότι θα τους πετύχει στο Βελιγράδι. Και μετά από όλα αυτά έρχονται και διαμαρτύρονται για τους διαιτητές, ενώ εδώ και τρεις μήνες προετοιμάζονταν στο πώς θα ασκήσουν πιέσεις στους διαιτητές», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζουμε πως στους τελικούς της ABA League ο Ερυθρός επιβλήθηκε με 3-0 της Παρτιζάν, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να εκτοξεύει τα «βέλη» του στους διαιτητές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ