Για την τρίτη νίκη στο Eurocup ο Ολυμπιακός

Για την τρίτη νίκη στο Eurocup ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπελόνα Καϊσέρι (1/11, 18:30) για την 4η αγωνιστική του Eurocup.

O Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Καϊσέρι (1/11, 18:30) για την 4η αγωνιστική του Eurocup με στόχο τη τρίτη νίκη στη διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκες» προέρχονται από τη νίκη κόντρα στις Εσπερίδες και αναζητούν ακόμη μία η οποία θα τους δώσει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης: Δύσκολες αποστολές για Άρη και ΠΑΟΚ σε Eurocup και Champions League

Μάλιστα το ματς θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί για την υποστήριξη των παιδιών του «Τζάμπολ Αγάπης».

Η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε: «Είναι μια εβδομάδα αρκετά δύσκολη, στην οποία θα πρέπει να έχουμε 100% στοχοπροσήλωση στο πλάνο μας. Το παιχνίδι της Τετάρτης κρίνει, ουσιαστικά, την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Euro Cup. Γνωρίζουμε ότι η Καϊσέρι είναι μια δύσκολη ομάδα, αλλά εμείς δεν έχουμε περιθώριο να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη, προκειμένου να εκπληρώσουμε έναν από τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα φέτος.

Ωστόσο, ο αγώνας θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στο πλευρό μας θα βρίσκονται οι αθλήτριες του «Τζάμπολ Αγάπης». Για αυτό τον λόγο εύχομαι να παρευρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο για να στηρίξουν όχι μόνο την ομάδα, αλλά και μια κοινωνική δράση που τόσα χρόνια δραστηριοποιείται για το καλό των παιδιών αυτών. Αξίζουν τη συνεισφορά μας και το χειροκρότημα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ