ΜΠΑΣΚΕΤ
![Ολυμπιακός: Τα 25 λεπτά των παικτών, τα 90 των διαιτητών…](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2024/12/Untitled-9-300x199.jpg)
Εκτός έδρας αναμετρήσεις για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.
Στη πρώτη χρονικά αναμέτρηση, η Νίκη Λευκάδας υποδέχεται τον Ολυμπιακό, έχοντας ως μοναδικό στόχο να ξεκινήσει με νίκη τη σεζόν.
Λίγες ώρες αργότερα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε μια αρκετά δύσκολη αναμέτρηση στα Γιάννενα τον ΠΑΣ. Η Ελένη Καπογιάννη και οι παίκτριές της έχουν μόνο τη νίκη στο μυαλό τους, έτσι ώστε να καταφέρουν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Tέλος, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 15:00 εκτός έδρας τις Εσπερίδες, ενώ στη 13:00 η Ελευθερία Μοσχάτου υποδέχεται τον ΕΦΑΟΖ, σε μία αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη.