Παπανικολάου: «Δεν θα δημιουργηθούν έμμισθες θέσεις στη διοίκηση»

Πως οι διοικούντες της ομοσπονδίας δεν θα είναι έμμισθοι δεσμεύτηκε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε σε γνωστή ιστοσελίδα και μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη να παραιτηθούν όσοι είναι υποψήφιοι πρόεδροι από το δικαίωμά τους να πληρώνονται.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου συμφώνησε με την άποψη του Γιώργου Βασιλακόπουλου ότι ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκηση δεν πρέπει να πέρνουν μισθό.

«Συμφωνώ απόλυτα και τάσσομαι ανεπιφύλακτα με την επισήμανση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργου Βασιλακόπουλου, σύμφωνα με την οποία δεν δύναται να εργάζονται επ’ αμοιβή ο πρόεδρος και οι σύμβουλοι της Ε.Ο.Κ.. Ως εκ τούτου, δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι παραιτούμαι από τη συγκεκριμένη διάταξη. Επί προσθέτως, αποτελεί πάγια θέση μου ότι δεν θα δημιουργηθούν έμμισθες θέσεις αφενός στη διοίκηση με τη συμμετοχή «golden boys» και αφετέρου στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας», τόνισε ο 40χρονος καρδιολόγος.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από