Ξέρω τι έκανες στο Ζάγκρεμπ…

Ξέρω τι έκανες στο Ζάγκρεμπ…

Την ώρα που η ΑΕΚ αγωνιζόταν στη Νέα Σμύρνη, ο Λιβάγια γλένταγε στην Κροατία

Θα έχετε παρατηρήσει φανταζόμαστε μια αλλαγή συμπεριφοράς του Μάρκο Λιβάγια την φετινή αγωνιστική περίοδο, έτσι δεν είναι; Η αρχή έγινε με την μπουνιά που έριξε μετά το τέλος του ματς με την Βίντι που την πλήρωσε με τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών από τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Και στο πρώτο ματς που έπαιξε κόντρα στον Αγιαξ, δέχτηκε εκ νέου κόκκινη κάρτα.

Επίσης διάνυσε μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε το ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Στα δύσκολα, δεν έδειξε χαρακτήρα και δεν κατάφερε να πάρει στην πλάτη του την ομάδα.

Αυτά στο αγωνιστικό κομμάτι. Εξωαγωνιστικά, ο διεθνής Κροάτης έχει αρχίσει να το παίζει λίγο πριμαντόνα και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό. Η συμπεριφορά του θυμίζει Βράνιες.

Μάλιστα από την Δευτέρα το βράδυ έχει ξεκινήσει ΕΔΕ στην ΑΕΚ σχετικά με την… δράση του Λιβάγια το Σαββατοκύριακο. Ο Κροάτης την Πέμπτη πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τον Κισσαμικό και πέτυχε δυο γκολ. Την Παρασκευή παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το Σάββατο πήρε τηλέφωνο από την Κροατία (!) να ενημερώσει ότι έπρεπε εσπευσμένα να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να διευθετήσει ένα προσωπικό θέμα. Αδεια δεν πήρε από κανέναν. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ άρχισαν να σκαλίζουν την υπόθεση και έμαθαν από πηγές τους, ότι ο Λιβάγια εθεάθηκε το Σαββατοκύριακο σε κλαμπ!

Στην προπόνηση της Δευτέρας, τον είδαν φρεσκοκουρεμένο και άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι οι πληροφορίες που πήραν ενδέχεται να έχουν δόση αλήθειας. Όταν κάποιος πηγαίνει στην πατρίδα του για ένα σοβαρό προσωπικό ζήτημα, δεν έχει το χρόνο να πάει στο κομμωτήριο, εκτός αν θέλει να κάνει… πασαρέλα.

Επίσης βλέποντας τον Κροάτη να βγάζει χωρίς πρόβλημα την προπόνηση και να σουτάρει με όλη του την δύναμη δίχως να προστατεύει τον τραυματισμένο του τετρακέφαλο, άρχισαν να υποψιάζονται ότι ο Λιβάγια προσποιήθηκε τις ενοχλήσεις για να πάρει… ρεπό και να πάει να γλεντήσει στην πατρίδα του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κροάτης βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση πλέον αφού τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορούν να αποδειχτούν. Ακόμα… Για την ώρα πάντως, ο διεθνής Κροάτης άσος, βρίσκεται κανονικά στην κιτρινόμαυρη αποστολή για το παιχνίδι της ομάδας με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ