Ό,τι χρειαστεί η ΑΕΚ θα το έχει

Ό,τι χρειαστεί η ΑΕΚ θα το έχει

Το κεφάλι τους ήσυχο έχουν στην ΑΕΚ με τον ορισμό του Ευαγγέλου στο ματς με Πανιώνιο. Μετά το πέναλτι του Παπαδόπουλου στη Τρίπολη, ένας ακόμα εξαίρετος ορισμός. Ο Παράγκας έχει το ρεπορτάζ.

Καλές κατά τεκμήριο οι σφυρίχτρες, σε Γεντί Κουλέ και Καραϊσκάκης. Και ο Διαμαντόπουλος που βάλανε στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ και ο Τζήλος στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, δεν είναι από τους διαιτητές που έχουν δώσει δικαιώματα. Από τους «πονηρούς» ο Ευαγγέλου που ορίστηκε στο ΑΕΚ-Πανιώνιος. Πιστός στο δόγμα να πηγαίνει πάντα με το δυνατό ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, θα είναι και η μικρή, η μεγαλύτερη αβάντα που θα δώσει στην ΑΕΚ.

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ:  Από τους καλούς διαιτητές ο Διαμαντόπουλος. Το ζήτημα είναι αν θα αντέξει, αν στραβώσει το ματς για τον ΠΑΟΚ. Με σωστές κατά κανόνα υποδείξεις ο βοηθός Αλεξέας. Επικίνδυνος ο δεύτερος βοηθός Ψαρρής.

Απόλλωνας-Γιάννινα: Πρώτο παιχνίδι του Λάμπρου. Τον Απόλλωνα θα τον προσέξει αλλά χωρίς να εκτεθεί.

ΑΕΚ-Πανιώνιος: Γρήγορος ο Ευαγγέλου. Με το που άλλαξε η κατάσταση στην ΕΠΟ… κολλητόθηκε με τον Παπαπέτρου και βρήκε άκρη με τα καινούργια αφεντικά. Είναι αυτός που έδωσε πέρυσι το πέναλτι, εις βάρος του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης σε μαρκάρισμα, του Σισέ έξω από τη περιοχή. Ότι χρειαστεί η ΑΕΚ θα το έχει. Και ο βοηθός Φωτόπουλος άλλαξε βιολί και προσαρμόστηκε με τη νέα κατάσταση. Σωστος ο άλλος βοηθός Καρσιώτης.

Ξάνθη-Παναιτωλικός: Οικονομικά ανεξάρτητος ο Κοτσάνης. Μετρίων δυνατοτήτων σαν διαιτητής, σφυρίζει το πρώτο του παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ.

Λάρισα- Παναθηναϊκός: Δεύτερο παιχνίδι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ο Κομίνης. Παρά το γεγονός ότι έκανε σοβαρό λάθος στο Παναιτωλικός-Ατρόμητος (μη αποβολή του Ρισβάνη).

Ατρόμητος-Λαμία:  Επιρρεπής στα λάθη ο Ζαχαριάδης, που πάνε να τον κάνουν διεθνή στα 38 του.

Ολυμπιακός- Αστέρας Τρίπολης: Στο πενήντα- πενήντα θα το πάει ο Τζήλος. Επικίνδυνος ο βοηθός Γκάγκας. Καλος ο Δημοπουλος.

Άρης- Λεβαδειακός: Υπαστυνόμος από την Αθήνα ο Τάσης, που πήρε μετάθεση στα Γιάννινα. Αν του στραβώσει το παιχνίδι θα γελάει ο κόσμος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ