ΠΑΟΚ – Ατρόμητος : Πακετάρες στην Τούμπα

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ αναλύει στοιχηματικά το χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο εξηγώντας πώς κινήθηκε ο τζίρος στις επιλογές των πονταρισμάτων.

Για ακόμα μια αγωνιστική το ματς που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποντάρισμα στο ελληνικό πρωτάθλημα διεξήχθη στην Τούμπα.

Οι περισσότερες αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής είχαν πάνω τους γύρω στις 3000-4.000 ευρώ (και στα σημεία και στα over / under 2,5) πριν το σφύριγμα της έναρξής του. Με εξαίρεση βέβαια τον αγώνα του Ολυμπιακού και της Λεωφόρου.

Αντίθετα, όσα ευρώ προσέλκυσαν και οι 5 αγώνες αθροιστικά, τα είχε μόνος του ο άσος του ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο παγκόσμιο ανταλλακτήριο! Κοντά 23.000 ευρώ είχε πάρει πριν τη σέντρα και αυτό μεταφραζόταν σε 66% του πονταρίσματος. Υπήρχαν πολλοί πιστοί της ισοπαλίας (8.000 ευρώ δηλαδή 23%) και λιγότεροι του διπλού (11%).

Όσο για τα γκολ, στο under είχαν τοποθετηθεί περίπου 5.000 ευρω (σχεδόν 60%) και στο over κάτι λιγότερο από 3.500. Αυτή η αγορά έκλεισε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, με τη σημείωση του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων και μέχρι τότε είχαν παιχτεί πάνω της περίπου 200.000 ευρώ με το ποντάρισμα να είναι μοιρασμένο! Ακόμα και η αγορά του Over / under 3,5 άνοιξε στις 120.000 ευρώ, με νικητές τους επιμένοντες στο να μην αλλάξει το σκορ.

Παράλληλα, στο 90’ η αγορά του 1-2-Χ έγραφε παρά κάτι και 300.000 ευρώ, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ανέμενε νίκη του ΠΑΟΚ.

Προτάσεις, εκτιμήσεις και διάφορα άλλα ωραία για την πέμπτη αγωνιστική Τσάμπιονς Λιγκ θα έχουμε μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από