Ναν-Μπράουν: 43 πόντοι, 10/13 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ- Και πώς να χάσουν

Ναν-Μπράουν: 43 πόντοι, 10/13 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ- Και πώς να χάσουν

Κέντρικ Ναν και Λορέντζο Μπράουν έκαναν ότι ήθελαν στον ΣΕΦ τον Ολυμπιακό που ακόμη ψάχνει τρόπο να τους σταματήσει

Κέντρικ Ναν, Λορέντζο Μπράουν και όλα εξηγούνται για το πώς ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από το ΣΕΦ μην επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να μπορέσει να τον ακολουθήσει για παραπάνω από 15΄.

Ναι ο περσινός MVP και η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού από την Μακάμπι. Δύο από τους έξι-επτά σημαντικότερους γκαρντ της Ευρώπης. Και τα υπόλοιπα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.

Διαβάστε επίσης: Νέα ήττα της Μπάρτσα πριν τον Ολυμπιακό (103-96, vid)

Έβαλε 6/8 τρίποντα ο Ναν, έβαλε 4/5 ο Μπράουν σε μια σούμα 10/13 με το εκκωφαντικό 76,9% ποσοστό ευστοχίας. Έβαλε ο υπόλοιπος Παναθηναϊκός 3/7 και ο τραγικός Ολυμπιακός 8/27. Έβαλαν μαζί οι δύο άσοι 43 πόντους, μάζεψαν 11 ριμπάουντ, μοίρασαν 5 ασίστ και όλα αυτά με τον Ναν αλάνθαστο και τον Μπράουν να υποπίπτει 3 φορές σε σφάλμα. Δηλαδή 43 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 10/13 τρίποντα για 3 λάθη από δύο τύπους που ο ένας έπαιξε 37΄ (Ναν) και ο άλλος 35΄(Μπράουν).

Και ο Ολυμπιακός; Χαμένος στη μετάφραση. Έχοντας απωλέσει την ταυτότητα του, αυτή την τεράστια ενέργεια στην άμυνα. Soft, με κακές επιλογές στην επίθεση. Προσπάθησε ο Εβάν Φουρνιέ (6 ασίστ, αλλά και 11 άστοχα εντός πεδιάς για 15 πόντους). Προσπάθησε ο Βεζένκοφ αλλά με 2/7 τρίποντα.

Το μπέρδεμα όμως καλά κρατεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να προσπαθεί και ο ίδιος να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα για το ρόστερ που έχει στα χέρια του. Απόψε με έξι Έλληνες στο ρόστερ ο Λαρεντζάκης δεν έπαιξε ξανά καθόλου, όπως και ο Μήτρου Λονγκ. Ο Άλεκ Πίτερς που πέρσι ήταν το βασικό επιθετικό όπλο έμεινε χωρίς σουτ σε έξι λεπτά συμμετοχής και άλλα τόσα έπαιξε και ο Μιλουτίνοφ. «Είναι κακή περίοδο για εμάς, θα το γυρίσουμε» επανέλαβε με σιγουριά ο Μπαρτζώκας.

Οι ήττες όμως είναι διαδοχές. Στην Πόλη δύο ματς με τη Φενέρ και την Εφές. Στο Μόναχο με τη Μπάγερν και κάπως έτσι το ρεκόρ του Ολυμπιακού είναι στο 2-3 στην Ευρωλίγκα. Απόψε με τον Παναθηναϊκό που έκανε τεράστιο βήμα για την πρωτιά της κανονικής διάρκειας. Μπέρδεμα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ