Σπάει το σερί Ντιφαλά-Μπελόσεβιτς για τον Παναθηναϊκό της Euroleague

Και όμως απόψε στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός δεν θα συναντήσει ούτε τον Ντιφαλά, ούτε τον Μπελόσεβιτς

Πρεμιέρα Euroleague απόψε και ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός ξεκινά για την υπεράσπιση του τίτλου του από το Βερολίνο. Κόντρα στην Άλμπα (19:45) θα θελήσει να μπει με το δεξί σε μια διοργάνωση που πέρσι προκάλεσε την ολική επαναφορά του στο προσκήνιο. Για πρώτη φορά έπειτα από δώδεκα χρόνια σε final four. Και απευθείας το «έβδομο» για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Που; Στο Βερολίνο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο ίδιο γήπεδο που απόψε ξεκινούν όλα…

Ποιοι θα είναι οι διαιτητές στο εναρκτήριο αυτό ματς για τους Πράσινους; Ο Νταμίρ Γιαβόρ, ο Ρέιν Περάντι και ο Αρτούρας Σούκους. Και εδώ προκύπτει είδηση μιας και για πρώτη φορά έπειτα από ένα σερί από ιστορικά παιχνίδια στη σειρά δεν θα εμφανιστούν στο παρκέ ο Μεντί Ντιφαλά και ο Ίλιε Μπελόσεβιτς. Σε ένα σύντομο rewind: Διαιτητές στο game 4 ανάμεσα σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό όπου οι Πράσινοι ισοφάρισαν σε 2-2 και επανέφεραν τη σειρά στην έδρα τους. Διαιτητές στο game 5 όπου η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προκρίθηκε στο final four του Βερολίνου. Διαιτητές στον ημιτελικό του final four κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Διαιτητές και στον τελικό της Euroleague, στη μάχη του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης για το στέμμα της Ευρώπης. Σπάει λοιπόν απόψε αυτό το σερί που μπορεί κάλλιστα να σχημάτισε κάποιοι πανευρωπαϊκό ρεκόρ για το μπάσκετ. Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε (αν και) πότε θα τύχει να συναντηθούν ξανά αυτοί οι δύο σε κάποιο παιχνίδι του πρωταθλητή Ευρώπης. Ο Μπελοσεβιτς στην πρεμιέρα είναι στην Πόλη, σφυρίζει αύριο το Φενέρ-Ολυμπιακός.

Σε αντίθεση με το «γούρι» που φέρνει στους Πράσινους όμως οι Ερυθρόλευκοι μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν έχουν. Τελευταία φορά τους σφύριξε στο game 4 με τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ –ναι, μαζί με τον Ντιφαλά-. Και ήταν το παιχνίδι που ο Ολυμπιακός το έχασε γιατί δεν χρεώθηκαν τα 5 δευτερόλεπτα –από τα οκτώ που έκανε- στην επαναφορά του Σατοράνσκι 16.3΄΄ πριν από το φινάλε του παιχνιδιού. Ως και ανακοίνωση είχε εκδώσει η Euroleague για το λάθος των «δύο» και του Νέντοβιτς που συμπλήρωνε εκείνη την παρέα.

Που θα κάνει πρεμιέρα ο Ντιφαλά; Στο Μόναχο, σφυρίζοντας Μπάγερν Μονάχου-Ρέαλ Μαδρίτης. Χαρά που θα κάνουν οι Ισπανοί όταν τον δουν…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από