Σλούκας: Το αντιαθλητικό στον Πετρούσεφ που ξεσήκωσε τον πάγκο του Ολυμπιακού, και το  «καρμπόν» με τον Φαλ (vid)

Σλούκας: Το αντιαθλητικό στον Πετρούσεφ που ξεσήκωσε τον πάγκο του Ολυμπιακού, και το «καρμπόν» με τον Φαλ (vid)

Ο Κώστας Σλούκας το έκανε... ξανά και τα βίντεο στο «Χ» πήραν φωτιά.

Πίσω τους αφήνουν τον τελικό του Super Cup, ο νικητής Ολυμπιακός και ο φιναλίστ Παναθηναϊκός.

Πολύ λογικά από τη στιγμή που οι δύο τους παίρνουν θέση στην αφετηρία της νέας Euroleague. Η κουβέντα όμως στα social media για αυτό το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς καλά κρατεί και η αλήθεια είναι πως βρίσκει σταθερά έναν πρωταγωνιστή. Ναι, ο Κώστας Σλούκας.

Έχει δημιουργήσει ντόρο η κίνηση του αρχηγού του Παναθηναϊκού να αγνοήσει επιδεικτικά τον άλλοτε συμπαίκτη του Τόμας Γουόκαπ που του έδωσε το χέρι στο φινάλε του ματς. Κυρίως όμως έχει προκαλέσει εντύπωση ένα «αντιαθλητικό» φάουλ που δεν δόθηκε ποτέ, σε μια φάση που ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί.

Ήταν στον αέρα ο Σέρβος και ο Σλούκας όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο ανοίγει το χέρι του και τον σπρώχνει με αποτέλεσμα ο ψηλός του Ολυμπιακού να χάσει την ισορροπία του και να πέσει άγαρμπα στο παρκέ:

Φάουλ επικίνδυνο για τραυματισμό που όπως φαίνεται ο Σλούκας το έχει ξανακάνει πέρσι σε μια αντίστοιχη φάση. Πάλι σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τότε στον άλλοτε συμπαίκτη του Μουσταφά Φαλ. Ο τρόπος που γυρίζει και τον κοιτάζει ο Γάλλος, αλλά και η διαμαρτυρία προς τον διαιτητή –που ούτε σε αυτή την περίπτωση έδωσε το «αντιαθλητικό»- τα λέει όλα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ