Κάτι τρέχει με τον Βαγιαννίδη: Η «απουσία», η σιωπή και ο φόβος για τον.. νέο Μπρινιόλι

Ο Παναθηναϊκός δεν βγάζει άκρη με τον Βαγιαννίδη. Και η ανησυχία πλέον είναι έκδηλη.

Θα είναι ο Γιώργος Βαγιαννίδης ο επόμενος του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα κάνει την (εσχάτως… χιλιοτραγουδισμένη) διαδρομή ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ; Μεταξύ μας: Δεν το ξέρει κανείς.

Είναι βέβαιο όμως πως οι Πράσινοι ανησυχούν και μόνο στη σκέψη, έχοντας κατά νου το –τελευταίο- περσινό κάζο με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι που ναρκοθέτησε τα αποδυτήρια τους και έγινε ένας από τους λόγους απόλυσης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο Ντικέμπε Μουτόμπο (vid)

Ανησυχία που έχει φτάσει απευθείας στον Γιάννη Αλαφούζο που αυτό το έργο το έχει δει πολλές φορές: Γιατί πριν τον Μπρινιόλι, ήταν ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Πιο πριν ο Νίκλας Χουλτ και ο Εμάνουελ Ινσούα. «Ήττες» από εκείνες που χτυπούν απευθείας στο προφίλ του ιδιοκτήτη και δημιουργούν «μουρμούρες» στο κοινό.

Έκανε εντύπωση ο ξαφνικός αποκλεισμός του 23χρονου μπακ από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το χθεσινό ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας. Βασικός στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές και χθες ούτε στον πάγκο, δίχως κάποια δικαιολογία. Κάποιο ρεπορτάζ που να κάνει λόγο για τραυματισμό ή τέλος πάντων κάποιο άλλο πρόβλημα.

Τι συζητιέται λοιπόν έντονα έπειτα από αυτή την εξέλιξη; Ότι ο Βαγιαννίδης αποκλείστηκε καθαρά για το συμβόλαιο του. Για το γεγονός ότι δεν ανανεώνει παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός του προσφέρει συμφωνία 4 ετών με συνολικές αποδοχές που ξεπερνούν τα δύο εκατ ευρώ. Και όσο δεν απαντά; Μάλλον δεν θα δει ξανά (ούτε αποστολή).

Με την ευκαιρία, σημειώστε κάτι ακόμη: Τον Αλαφούζο στην πρίζα για την ΑΕΚ και τον Βαγιαννίδη δεν τον έβαλε μόνο το παρελθόν και όσα χουνέρια του «έφτιαξε» ο Δημήτρης Μελισσανίδης –με τον οποίο εσχάτως έχουν μια χαρά σχέσεις ξανά-. Κυκλοφορεί ότι συγκεκριμένος άνθρωπος που μέχρι πριν λίγους μήνες θεωρούνταν… ΑΕΚ και όχι Παναθηναϊκός, του έχει μεταφέρει την πληροφορία ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος σκέφτεται να κάνει πρόταση στον νεαρό που βεβαίως και καλύτερος παίκτης από τον Ρότα είναι και την Ένωση θα αναβαθμίσει στον δεξιό διάδρομο.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι ο Βαγιαννίδης φέρεται να είχε στα χέρια του μια πρόταση ύψους 3,2 εκατ ευρώ από τον Μποταφόγκο. Ο μάνατζερ του έχει στον Παναθηναϊκό ακόμη τον Μαντσίνι που με τη σειρά του έχει μπόλικα παράπονα για τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Αλόνσο. Ας έχουμε και αυτή την παράμετρο κατά νου. Διότι καμιά φορά και οι ειδήσεις έρχονται… δύο-δύο: σαν τους Χιώτες.

Α, και κάτι τελευταίο. Έκανε ντεμπούτο ο μικρός στην εθνική ομάδα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στη Φινλανδία και την Ιρλανδία. Αν όντως ισχύει η «σιωπηρή τιμωρία» στον Παναθηναϊκό, θα συνεχίσει να καλείται στην Εθνική ομάδα;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από