Το Survivor του ΟΑΚΑ και η… αποχώρηση του Αλαφούζου (pics)

Το Survivor του ΟΑΚΑ και η… αποχώρηση του Αλαφούζου (pics)

Γλέντι στα σχόλια των social media της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά το trailer α λα… Survivor και τον Λιανό στο ΟΑΚΑ να σφυρίζει για το παιχνίδι με την Λανς.

Σε ματς ζωής και θανάτου έχει μετατραπεί το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τη Λανς (29/8, 21:00) για τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα στη Γαλλία με 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα play offs του Europa Conference League.

Οι Πράσινοι θέλουν πάση θυσία να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού, αλλιώς θα μείνουν εκτός Ευρώπης, με την οικονομική ζημιά να είναι τεράστια για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό το γνωρίζουν καλά στο Τριφύλλι και κάνουν τα αδύνατα – δυνατά για να γεμίσει το ΟΑΚΑ, με τη διοίκηση να βάζει 10 ευρώ γενική είσοδο και να πληρώνει μέχρι και τα μεταφορικά για όσους θέλουν να έρθουν από την επαρχία για το ματς με τη Λανς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Στην προσπάθειά της, μάλιστα, να πείσει όσους περισσότερους οπαδούς της μπορεί, η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιστράτευσε ακόμα και τον Γιώργο Λιανό! Με ένα σποτ που ανέβηκε το βράδυ της Τετάρτης (28/8) στα social media, ο γνωστός παρουσιαστής καλεί τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τη Λανς.

Βέβαια, το αποτέλεσμα φαίνεται πως ήταν ακριβώς το αντίθετο, με τον κόσμο του Τριφυλλιού να κράζει τη διοίκηση για το σποτάκι και να κάνει λόγο για «ξεφτίλα».

«Έχετε σαλέψει τελείως;», «λίγο ντροπή, τι ρεζιλίκια είναι αυτά;», «πάτε καλά; Δεν ντρέπεστε λίγο;», «ντροπή ρε ξεφτίλες, αίσχος», «μας κάνετε ρεζίλι, αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός», «ομάδα τσίρκο. Ούτε ομάδες τοπικού αυτά τα ρεζιλίκια», είναι μερικά από τα σχόλια.

Μάλιστα, υπήρξαν ορισμένοι που άρπαξαν την ευκαιρία μιας και ο Γιώργος Λιανός είναι γνωστός για το ριάλιτι Survivor και ζήτησαν να γίνει συμβούλιο για αποχώρηση, εάν ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί από τη Λανς, βάζοντας ως υποψήφιο τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η κατάσταση στο εσωτερικό του Τριφυλλιού είναι έκρυθμη, με τον κόσμο της ομάδας να είναι οργισμένος και να εκδηλώνει με αποδοκιμασίες την απογοήτευσή του για την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Χαρακτηριστικά ήταν όσα συνέβησαν στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για τη Super League, με τον κόσμο στο ΟΑΚΑ να αποδοκιμάζει τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος της αναμέτρησης.

Δείτε μερικά από τα σχόλια των οπαδών του Παναθηναϊκού:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ