Ο Αύγουστος τελειώνει, οι μεταγραφές όχι…

Ο Αύγουστος τελειώνει, οι μεταγραφές όχι…

Πότε κλείνει η μεταγραφική περίοδος στην Ευρώπη και πόσο περιθώριο έχουν οι ομάδες μας για την λίστα

28 Αυγούστου και το «θερμόμετρο» στα ύψη στο μεταγραφικό «παζάρι» σε όλη την Ευρώπη. Με τα δικά μας, να έχουν το ενδιαφέρον τους καθώς όλες οι ομάδες και ειδικά του Big-4 ψάχνουν στην αγορά για να ενισχυθούν. Τα… χασομέρια του Αυγούστου άλλωστε κρύβουν μεγάλες ευκαιρίες καθώς γίνονται παραδοσιακά οι μεγαλύτερες μετακινήσεις.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βρίσκονται με το… χέρι στην σκανδάλη για να βρουν παίκτες που θα τους βοηθήσουν στη δύσκολη σεζόν που έχει μόλις ξεκινήσει. Και αν για την ΑΕΚ που έχει… χαιρετήσει την Ευρώπη η πίεση της ευρωπαϊκής λίστας (μέχρι 4/9) δεν υπάρχει, για Ολυμπιακό που είναι στην league phase του Γιουρόπα Λιγκ και λογικά τον ΠΑΟΚ που θα είναι παρέα, μετά το 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς πρέπει να μην… κατέβει για να αποκλειστεί, ο περιορισμός είναι δεδομένος. Το ίδιο βεβαίως θα ισχύσει και για τον Παναθηναϊκό αν καταφέρει το βράδυ της Πέμπτης να αποκλείσει την Λανς.

Διαβάστε επίσης: Χρήστος Ζαφείρης: Το wonderkid της Σλάβια Πράγας συστήνεται στο ελληνικό κοινό (vids)

Τα… παλιά τα χρόνια ήταν ξεκάθαρο ότι μαζί με τον Αύγουστο έφευγαν και οι μεταγραφές. Τα πράγματα όμως τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει, όπως και στα μέρη μας. Στις 11 Σεπτεμβρίου σφυρίζει λήξη η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και οι ομάδες μας που θα συνεχίσουν στην Ευρώπη θα έχουν άλλη μια εβδομάδα για προσθήκες εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Τι συμβαίνει στις άλλες χώρες; Έχει το ενδιαφέρον του και για τις ελληνικές ομάδες το deadline των μεταγραφών στην Ευρώπη. Στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα η… παράδοση τηρείται και μαζί με το καλοκαίρι τελειώνουν και τα «πάρε-δώσε». Δείτε αναλυτικά τι συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ