Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς…

Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς…

Οι ατάκες του Μάριου Ηλιόπουλου που μοιάζουν με… ανέκδοτα, ο Αλμέιδα που το έχει «χάσει» και η γιούχα που πάει σύννεφο. Και είμαστε ακόμη στον Αύγουστο…

Την θυμάστε εκείνη την διαφήμιση; Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς έλεγε και εδώ που τα λέμε στην περίπτωση της ΑΕΚ του Μάριου Ηλιόπουλου ταιριάζει γάντι. Μπήκε φουριόζος ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ στην καθημερινότητά μας. Με ατάκες… φωτιά.

Τα ισπανικά του, έστω και από το Google translate, τα φόρτσα του, τα ζήτω του, οι ζώνες του, η απογείωση και διάφορα άλλα όμορφα λόγια. Ατάκες που έχουν ως στόχο να «φτιάχνουν» τον κόσμο. Ειδικά όταν μπαίνεις στο κόλπο και έχεις στο μυαλό σου ότι με το… καλημέρα θα σαρώσεις.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι ήταν οι Βραζιλιάνοι και ποιοι οι Έλληνες;

Να σας θυμίσω μερικές από τις βαρύγδουπες ατάκες του Ηλιόπουλου; «Σήκω, Ματίας. Συνεχίζουμε να προοδεύουμε. Πάμε για μάχες, πάμε για μεγάλες στιγμές. Πάμε για τη μεγάλη ιδέα της ΑΕΚ. Φόρτσα! Έλα, έλα» σε… άπταιστα Ισπανικά με… ολίγη από Venga.

Λίγο μετά ήρθαν και οι… απογειώσεις και η Ευρώπη που θα ζηλεύει την ΑΕΚ. «Δέστε τις ζώνες ασφαλείας- Ήρθα για τίτλους και μια ΑΕΚ που θα τη ζηλεύουν στην Ευρώπη».

Και φτάσαμε στις 24 Αυγούστου με την ΑΕΚ να έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη από ένα… χωριό της ποδοσφαιρομάνας Αρμενίας! Και να έχει δύο εντός έδρας ματς στην έναρξη του πρωταθλήματος καταγράφοντας ήδη τις πρώτες απώλειες, με το χθεσινό 1-1 κόντρα στην Λαμία. Πήρε βαθμό για την ακρίβεια η ΑΕΚ του Αλμέιδα που κυνήγαγε σε όλο το ματς. Και η γιούχα πήγε (ξανά) σύννεφο στην ΟΠΑΠ Αρένα που έχει να δει χαρά ουσιαστικά από τις 29 του Μάη και την ευρωκούπα του Ολυμπιακού.

Με τον Ηλιόπουλο να βλέπει γρήγορα – γρήγορα πως τα λόγια είναι εύκολα, οι πράξεις όμως; Και τον Αλμέιδα που έχει τον ρόλο της… ιερής αγελάδας στην ΑΕΚ να συνεχίζει να είναι… αλλού. Τραγική η εικόνα της ομάδας του που αποδεικνύει πως ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Νόα μόνο τυχαίος δεν ήταν.

Ο Αλμείδα που πέρσι κατάφερε να τα χάσει όλα παρότι ήταν… στρωμένα όλα όπως χρειαζόταν για να πετύχει και φέτος πηγαίνει από αποτυχία σε αποτυχία. Με τον Ηλιόπουλο να τον στηρίζει, αλλά για πόσο ακόμη; Και είμαστε ακόμη στον Αύγουστο…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ