Η μοναξιά του Ιωαννίδη και η πίεση που θα γίνει ασφυκτική…

Η μοναξιά του Ιωαννίδη και η πίεση που θα γίνει ασφυκτική…

Ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός για την Ευρώπη ελέω Ιωαννίδη που τα κάνει όλα, ανεβάζοντας και άλλο το κασέ του αλλά και την πίεση για μεταγραφή.

Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκός μετά το πρώτο ματς επιβίωσης στην Ευρώπη.

Στην Γαλλία η Λανς τον έβαλε από νωρίς στα σκοινιά, το έκανε και 2-0 με 10 παίκτες και έδειχνε πως θα έχει αγκαλιά την πρόκριση για τα τελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Φώτης Ιωαννίδης όμως ήταν αυτός που με το γκολ-ζωγραφιά διατήρησε τους πράσινους στο «κόλπο».

Διαβάστε επίσης: Τα όνειρα μας «φύτρωσαν» στο χορτάρι του Μαρακανά

Σε μια αναμέτρηση άκρως απαιτητική όπου ο Έλληνας επιθετικός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων σε έναν Παναθηναϊκό που δεν έχει πολλά άλλα… ασημικά να δείξει. Ο Πελίστρι μπήκε με μια προπόνηση και έπαιξε χωρίς καν να ξέρει τα ονόματα των συμπαικτών του, δείγμα προφανώς και της απόγνωσης για το ρόστερ που έχει ο Αλόνσο, αλλά αυτός που συνεχίζει να κάνει την διαφορά είναι ο Ιωαννίδης.

Το μεγάλο όνομα των πρασίνων που έχει αναγκάσει την Σπόρτινγκ (κυρίως) να ασχολείται όλο το καλοκαίρι μαζί του. Και δεν είναι μόνο η Σπόρτινγκ αλλά και άλλες ομάδες του εξωτερικού που δείχνουν διατεθειμένες να ανοίξουν τα πορτοφόλια τους για λογαριασμό του Έλληνα φορ.

Γιατί η γκολάρα του Ιωαννίδη μπορεί να κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό για την ρεβάνς απέναντι στους Γάλλους, από την άλλη όμως αύξησε και την πίεση για μεταγραφή. Όσο και αν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιμένουν πως ο Ιωαννίδης δεν πωλείται είναι δεδομένο πως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Και αν ο Ιωαννίδης δεν καταφέρει να αποκλείσει μόνος του την Λανς; Τότε οι πιθανότητες για να πει «αντίο» από τους πράσινους θα αυξηθούν κατακόρυφα χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να μπει στο Κόνφερενς Λιγκ θα έχει δεμένο τον Ιωαννίδη που κυριαρχεί και σήμερα στα Πορτογαλικά ΜΜΕ με αφορμή την γκολάρα που έβαλε στην Λανς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ