Η Λανς, η Τούμπα και στη… μέση ο Αλόνσο

Η Λανς, η Τούμπα και στη… μέση ο Αλόνσο

Σε τεντωμένο σκοινί με το… καλημέρα ακροβατεί ο Ντιέγκο Αλόνσο σε έναν Παναθηναϊκό που πάει από αποτυχία σε αποτυχία. Και είμαστε ακόμη στον Αύγουστο…

Δεν μπορούσε να περιμένει χειρότερο ξεκίνημα στην καριέρα του στο «τριφύλλι» ο Ντιέγκο Αλόνσο. Ούτε όταν ήταν ουσιαστικά ο μοναδικός προπονητής που επέλεξε να περιμένει στωικά τον Σάρι να αποφασίσει αν θέλει να αναλάβει ή όχι τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί ο Ουρουγουανός προπονητής να δέχθηκε τότε να είναι ξεκάθαρα η επιλογή ανάγκης για τον πάγκο των πρασίνων όμως σίγουρα δεν είχε τότε στο μυαλό του πως με το… καλημέρα της σεζόν, πριν καν μας αποχαιρετήσει ο Αύγουστος θα βρίσκεται σε τόσο δεινή θέση. Ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε και… έδεσε μετά από τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ και λίγο πριν τα ακόμη πιο δύσκολα ματς με την Λανς για την ευρωπαϊκή επιβίωση των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Στην πίεση ο Ντιέγκο Αλόνσο: Του χρεώνουν το… rotation για την γκέλα (pic)

Ναι, στο Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός λύγισε μετά από μια ανεπανάληπτη σειρά πέναλτι, αλλά η ουσία είναι πως αποκλείστηκε από τους Ολλανδούς. Μπορεί να έμεινε με τις εντυπώσεις αλλά αυτές στο τέλος της ημέρας δεν μετράνε.

Με τον Αστέρα δεν είχε ούτε αυτές ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο που ήδη έχει βρεθεί στο… απόσπασμα για το πώς αντιμετώπισε το ματς αλλάζοντας σχεδόν όλη την ομάδα, αλλά και για το πώς την κοούτσαρε βλέποντας το «κακό να έρχεται»…

Ο Παναθηναϊκός των 14 χρόνων χωρίς πρωτάθλημα που στην πρεμιέρα του νέου ξεκίνησε με μηδέν εις το πηλίκον και τώρα τρέχει.

Οι φωνές από τους οπαδούς που βλέπουν πως πάνε για 15ετια χωρίς πρωτάθλημα είναι ήδη πολλές, και δεν εκφράζονται μόνο από τα σόσιαλ μίντια. Με τον Παναθηναϊκό να είναι αναγκασμένος τώρα να αλλάξει τα δεδομένα και να σώσει τον πρώτο του στόχο χρονικά, την Ευρώπη, απέναντι σε μια ομάδα που παραείνει ζόρικη. Η Λανς έρχεται και ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο για πολλά-πολλά.

Το μόνο ενθαρρυντικό για τον Αλόνσο είναι πως η δεύτερη και η Τρίτη αγωνιστική έχει τον… Κομπότη (σ.σ. Λεβαδειακό) στο ΟΑΚΑ και την Καλλιθέα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας που λογικά μεταφράζεται σε δύο αναγκαία «τρίποντα» με χαμηλό συντελεστή δυσκολίας.

Ακόμη όμως και αν οι πράσινοι κάνουν το αυτονόητο σε αυτά τα δύο ματς το τι θα συμβεί στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ θα κρίνει πολλά. Μαζί με την Τούμπα που έρχεται με την επιστροφή από την διακοπή για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και που εκεί θα μετρήσει «δυνάμεις» ο Αλόνσο και συνολικά ο Παναθηναϊκός του. Με ότι αυτό συνεπαγεται…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ