Τρέλα «Βελντίνιο» στον Ολυμπιακό: Δύο εβδομάδες «μαγείας» (vids)

Τρέλα «Βελντίνιο» στον Ολυμπιακό: Δύο εβδομάδες «μαγείας» (vids)

Ο Κρίστοφερ Βέλντε μπορεί να βρίσκεται μόλις δύο εβδομάδες στον Ολυμπιακό, ωστόσο έχει καταφέρει να δείξει ένα μεγάλο δείγμα της ποιότητας που διαθέτει και να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες

Τι κι αν βρίσκεται μόλις δύο εβδομάδες στον Ολυμπιακό; ο Κρίστοφερ Βέλντε έχει καταφέρει από τις πρώτες του μέρες στους ερυθρόλευκους να δείξει αρκετά πράγματα από το ταλέντο που διαθέτει, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να αποτελεί ένα απο τα βασικά «όπλα» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τη νέα σεζόν που έτσι και αλλιώς ειναι ιδιαίτερα απαιτητική. Και ιστορική μια και ο Ολυμπιακός κλείνει τα 100 χρόνια ζωής και θέλει να το γιορτάσει με το πρωτάθλημα και μια ακόμη μεγάλη πορείασ την Ευρώπη, αυτή την φορά στο Γιουρόπα Λιγκ.

Με τον Κρίστοφερ Βέλντε να μπαίνει φουριόζος στην ζωή των ερυθρολεύκων κάνοντας τον κόσμο να ονειρεύεται μεγάλες βραδιές απο τον βιρτουόζο άσο που εκτός απο την ντρίμπλα, την δυναμική, και την δημιουργία έχει και το γκολ. Ένα «πακέτο» ιδανικό στα χέρια του Μεντιλίμπαρ με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που τον παρακολουθούσαν τα τελευταία δύο χρόνια να μην εκπλήσσονται απο όσα βλέπουν, αλλά να ειναι σίγουρα χαρούμενοι που τα βλέπουν τόσο γρήγορα απο τον Βέλντε που μοιάζει σαν να ειναι «παλιός» στην ομάδα, παρά τις δύο μόνο μέρες ερυθρόλευκης ζωής.

Ο Νορβηγός (με ρίζες από την Αργεντινή) εξτρέμ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη στις 29 Ιουλίου, και τρεις μέρες αργότερα πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τον χρησιμοποιεί κόντρα στη Τερνάνα. Μάλιστα, ο «Βελντίνιο» σκόραρε σχεδόν στη πρώτη του επαφή με τη μπάλα, αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 70′ και πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 3-0.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη δεύτερη καλύτερη 5άδα του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ (pic)

Ο Βέλντε δείχνει σαν… έτοιμος από καιρό, αφού ο ίδιος συνεχίζει να τα… σπάει σε όλα τα φιλικά. Με τη Ρόμα κέρδισε το πέναλτι πού εκτέλεσε ο Ροντινέι για το 1-1, σε ένα ματς που έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. Κόντρα στη Νότιγχαμ, ο Βέλντε πέρασε σαν αλλαγή στο 66′, όμως πρόλαβε να γίνει πρωταγωνιστής σε μια γιορτινή βραδιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού σκόραρε ένα εντυπωσιακό γκολ στο 89′.

Το… κερασάκι στη τούρτα των μέχρι τώρα εμφανίσεων του 24χρονου «μάγου» ήταν η χθεσινή στο φιλικό κόντρα στον Άρη Λεμεσού, όπου πάλι ήταν βασικός, αποζημιώνοντας τους φίλους του Ολυμπιακού με ένα ωραίο γκολ στο 21′. Μάλιστα, στα τρία φιλικά που σκόραρε στάθηκε… άτυχος αφού σημάδεψε ισάριθμες φορές το αντίπαλο δοκάρι χάνοντας τη  ευκαιρία και γι’  άλλα γκολ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ