Αυτό είναι το «καθαρό» φαβορί για τον τίτλο

Αυτό είναι το «καθαρό» φαβορί για τον τίτλο

Τι βλέπουν οι book λίγες μέρες πριν την σέντρα στην Σούπερ Λιγκ – Με ποια σειρά κατατάσσεται το Big-4

Στις 17 Αυγούστου, το επόμενο Σάββατο, έχουμε την πρώτη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Στις 8 το βράδυ ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό και την ίδια ώρα ο Κυπελλούχος Ευρώπης Ολυμπιακός δοκιμάζεται στον Βόλο.

Μπορεί αυτό το διάστημα η προσοχή για τους τρεις από τους τέσσερις του Big-4 να βρίσκεται στα ευρωπαϊκά προκριματικά όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι η προσέγγιση των book για τον πρωταθλητή Ελλάδας 2024-25.

Τι βλέπουν τέσσερις από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες λίγες μέρες πριν από την πρώτη σέντρα έχοντας στο μυαλό τους την δυναμική που έχουν οι ομάδες και τα ρόστερ τους, την φόρμα που έχουν και την… προϊστορία.

Είναι χαρακτηριστικό πως και οι 4 εταιρείες συμφωνούν στο Νο1 φαβορί για τον τίτλο. Τον Ολυμπιακό. Η κατάκτηση του τίτλου από τους Πειραιώτες, σε μια ιστορική για τον σύλλογο σεζόν καθώς κλείνει 100 χρόνια ζωής, προσφέρεται σε απόδοση στο 2.25, σε μια από αυτές στο 2.20.

Δεύτερο φαβορί παντού είναι η ΑΕΚ, παρά την κάκιστη έως τώρα εικόνα που δείχνει στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ με απόδοση στο 3 έως 3.30. Τρίτος είναι ο ΠΑΟΚ με απόδοση στο 5 και λίγο πιο πάνω, σε μια στοιχηματική εταιρεία τον βρίσκουμε μαζί με τον Παναθηναϊκό στο 5,5. Στις υπόλοιπες οι πράσινοι είναι τέταρτο φαβορί για τον τίτλο.

Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ