O Άγιαξ, η Σπόρτινγκ και το μέλλον του Ιωαννίδη

O Άγιαξ, η Σπόρτινγκ και το μέλλον του Ιωαννίδη

Ο Αύγουστος και οι ευρωπαϊκές «μάχες» του Παναθηναϊκού δίνουν τέλος στο «σήριαλ» της μεταγραφής

Παρέλαση εκατομμυρίων εδώ και μήνες πλέον γύρω από το πρόσωπο του Φώτη Ιωαννίδη. Και μια επίμονη στάση της διοίκησης στο «όχι». Τα ποσά που ακούγονται φτάνουν ακόμη και τα 25 εκατ. Ευρώ για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό όμως παρόλαυτα με τις παρούσες συνθήκες κανείς δεν παίρνει την απόφαση για το «ναι».

Ο Φώτης Ιωαννίδης που μετά από καιρό είναι ξανά ενεργός μπαίνοντας στην αποστολή για το ματς με τον Άγιαξ. Ένα από τα μεγάλα «κεφάλαια» του Παναθηναϊκού που μπορεί έως τώρα να στηρίζεται στον Γερεμέγεφ που τα πήγε περίφημα με την Μπότεφ όμως στην συνέχεια της σεζόν δύσκολα θα ξανασυναντήσουν… Μπότεφ χωρίς αυτό να «αφαιρεί» την δυναμική, που από την περσινή σεζόν, μας έχει δείξει ο Σουηδός επιθετικός.

Με λίγα λόγια; Παραμένει άγνωστο το μέλλον του Ιωαννίδη. Και αν στην διοίκηση των πρασίνων επιμένουν στο «δεν πωλείται», κανείς δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά προς επικύρωσή του.

Είναι ξεκάθαρο πως η Σπόρτινγκ θα περιμένει μέχρι το τέλος για τον Έλληνα επιθετικό που πιστεύει πολύ και μάλιστα λέγεται πως τον θέλει για δίδυμο με τον απίθανο Σουηδό Γκιοκιέρες. Με ότι αυτό συνεπάγεται και για τον ίδιο τον παίκτη που δεν έχει εκφραστεί δημόσια για το θέμα. Και πώς να το κάνει από την στιγμή που έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Τι θα συμβεί λοιπόν; Μαντεύοντας το μέλλον, ο Άγιαξ επί της ουσίας φαίνεται πως θα κρίνει το μέλλον του Ιωαννίδη. Εκτός πια αν η Σπόρτινγκ φτάσει τα 30 εκατ. Ευρώ που εκεί δύσκολα θα ξαναπεί «όχι» η διοίκηση.

Αν έρθει λοιπόν αποκλεισμός από τον Άγιαξ, με την Λανς να περιμένει για τα πλέι οφ του Κόνφερενς η πιθανότερη εξέλιξη για τον Ιωαννίδη είναι πώληση. Αν οι πράσινοι θριαμβεύσουν με τους Ολλανδούς και έχουν πλέον δεδομένη ευρωπαϊκή πορεία και το Φθινόπωρο δύσκολα θα δοθεί η εντολή πώλησης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ