Άλλο Βεζένκοφ και άλλο Σλούκας – «Ευχαριστώ, αλλά δεν…»

Άλλο Βεζένκοφ και άλλο Σλούκας – «Ευχαριστώ, αλλά δεν…»

Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Και πριν λίγο ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως…

Σάσα Βεζένκοφ η μεγάλη επιστροφή για τον Ολυμπιακό. Ο MVP της Euroleague 2023, το πιο λαμπρό αστέρι των Ερυθρόλευκων σε όλα αυτά τα χρόνια που ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτιαξε από την αρχή μια σπουδαία ομάδα, γυρίζει στο σπίτι του.

Το πήρε απόφαση να αφήσει το NBA. Και αυτομάτως αυτή η απόφαση του, ήταν η προηγούμενη της… επόμενης. Της επιστροφής και στον Ολυμπιακό. Και ας λένε ακόμη και τώρα πολλοί και διάφοροι ότι ο Παναθηναϊκός του προσέφερε πολλά περισσότερα σε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια όλων των εποχών του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: Τέλος το φλερτ Φενέρ – Ελ Κααμπί: Παίρνει σέντερ φορ με 15 εκατ ευρώ η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο (pic)

Ο Βεζένκοφ πριν από λίγη ώρα –προφανώς μέσω του ατζέντη του- ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για την πρόταση αυτή. Ανακοίνωσε όμως ότι έχει πάρει την απόφαση του. Ότι θέλει να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό. Για την ερυθρόλευκη. Για τους χιλιάδες οπαδούς που θα γεμίσουν το ΣΕΦ στην επιστροφή του. Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα που απογείωσε την καριέρα του.

Πέρσι ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε σε μια αντίστοιχη θέση. Είχε μια μεγάλη πρόταση παραμονής από τον Ολυμπιακό. Επέλεξε όμως μια μεγαλύτερη. Αυτή του Παναθηναϊκού που ακόμη κανείς δεν ξέρει αν βρέθηκε ταυτόχρονα στο τραπέζι ή αν όντως προέκυψε αργότερα. Ποια είναι η ουσία; Ο Έλληνας γκαρντ δεν ένιωσε ότι τον δένει κάτι. Ούτε με την ομάδα που τον ανέδειξε και κέρδισε μαζί της δύο φορές την Euroleague. Ούτε για το κοινό της που ζητούσε την παραμονή του.

Ούτε για τα εκατ ευρώ που κέρδισε από τα χρόνια που αγωνίστηκε στο μεγάλο λιμάνι. Ήθελε κάτι άλλο. Πήρε 3 εκατ ευρώ τον χρόνο και πήγε στον αιώνιο αντίπαλο. Και τι είπε στο φινάλε της χρονιάς; «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου για την αλαζονεία, τον μη σεβασμό, την απαξίωση, που μου δείξανε οι κύριοι Αγγελόπουλοι και ο κύριος Μπαρτζώκας, μου ανοίξανε μία πόρτα λόγω του κινήτρου που έχω σαν αθλητής».

Φέτος ο Σάσα Βεζένκοφ από τη στιγμή που αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, το κάνει για την ομάδα που αγάπησε και τον αγαπούν. Και το κάνει με λιγότερα χρήματα όπως φαίνεται σε σχέση με την πρόταση που του κατέθεσε ο αιώνιος αντίπαλος ο οποίος στο μεταξύ είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Αμφιβάλει κανείς ότι ο Βούλγαρος δεν είναι Σλούκας. Και ότι το δικό του όνομα ότι και αν συμβεί θα μείνει για πάντα γραμμένο στο βιβλίο των ηρώων του Θρύλου; Σίγουρα, όχι. Ούτε καν ο Κώστας Σλούκας.

«Ο καθένας παίρνει αποφάσεις με τα θέλω, πως κρίνει τη ζωή του, για την οικογένειά του. Είναι λεπτή η θέση, όταν πηγαίνεις από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό και τον από Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό γίνεται όπως και αλλού, στην Ελλάδα είναι ένα… τσικ παραπάνω. Υπάρχει ελευθερία για τον κάθε άνθρωπο, να επιλέξει το περιβάλλον του, να επιλέξει το που θέλει να συνεχίσει. Ο καθένας κρίνει και ξέρει τι θέλει να κάνει, δεν μπορώ ούτε στο 1% να πω το οτιδήποτε», είχε δηλώσει πέρσι ο Σάσα Βεζένκοφ για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ