Ούτε λέξη η ΑΕΚ για τον Σισέ: «Είπαμε εμείς ποτέ…»

Ούτε λέξη η ΑΕΚ για τον Σισέ: «Είπαμε εμείς ποτέ…»

Ο Παπ Αμπού Σισέ κόπηκε στα ιατρικά και αυτό δεν είναι κακό. Το πρόβλημα για την ΑΕΚ…

Το αποκάλυψε προχθές to10.gr όταν οι άλλοι ετοίμαζαν ανακοινώσεις. Ο Παπ Αμπού Σισέ κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις που τον υπέβαλλε η ΑΕΚ και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις η ιστορία του δεν προχώρησε.

Λογικό. Καμιά σοβαρή ομάδα δεν μπορεί να πάρει τέτοιο ρίσκο, αν οι γιατροί σηκώσουν απαγορευτικό. Μια άλλη κουβέντα βεβαίως είναι πως η Ένωση επέλεξε τον Σισέ όταν είναι γνωστό από πέρσι ότι έχει τόσα θέματα με τραυματισμούς –και δη στα ισχία- αλλά τέλος πάντων. Το δια ταύτα δεν αφορά ούτε στην επιλογή του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: «Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια»: 20 χρόνια μετά το… Έβερεστ του ελληνικού ποδοσφαίρου (vid)

Ούτε στο αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων. Το δια ταύτα αφορά στα υπόλοιπα. Ότι ένας ποδοσφαιριστής που φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ομάδας, που πάτησε στο γήπεδο της, που έκανε όλα εκείνα που επιβάλλονταν αν θα ανακοινώνονταν επίσημα… εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Ήταν να ανακοινωθεί μαζί με τον Μπρινιόλι αλλά τζίφος. Ήταν να ταξιδέψει με τον Ιταλό για την προετοιμασία αλλά τζίφος. Και πλέον όποιον ρωτάς σου απαντά πως «η ΑΕΚ δεν είπε ποτέ ότι έφερε στην Ελλάδα τον Σισέ, ούτε ότι θα τον αποκτούσε». Αυτό βεβαίως ανεπίσημα.

Επίσημα, ούτε λέξη. Επίσημα ο Σισέ απλά «αφαιρέθηκε» από τον κατάλογο της καθημερινότητας και από εδώ πάνε και οι άλλοι. Πως το είπε ένας ρεπόρτερ το πρωί; «Αν δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, που όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει τελικά η μεταγραφή, η ΑΕΚ θα πάει για άλλον κεντρικό αμυντικό». Αυτά είναι… Τέλος πάντων να σου δώσω το τελευταίο κομμάτι του ρεπορτάζ. Η ΑΕΚ τον αφήνει στην άκρη τον Σισέ και καλά κάνει.

Κάποιος βεβαίως έχει ρίξει στο τραπέζι την ιδέα ενός συμβολαίου που ο ποδοσφαιριστής θα πληρώνεται μόνο με τη συμμετοχή ανά ματς. Και αυτός είναι ο μόνος τρόπος ανατροπής. Εκεί όμως το θέμα είναι αν θα δεχτεί ο παίκτης. Διότι ως γνωστόν το τανγκό θέλει δύο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ