Τα μάθατε ο Φιλιππούσης στην ΕΠΟ: Μόλις «8750 ευρώ, 7.000 καθαρά. Δεν παίρνω ούτε μπόνους». – «Παίρνω 40% λιγότερα από τον προκάτοχό μου»

Τα μάθατε ο Φιλιππούσης στην ΕΠΟ: Μόλις «8750 ευρώ, 7.000 καθαρά. Δεν παίρνω ούτε μπόνους». – «Παίρνω 40% λιγότερα από τον προκάτοχό μου»

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης δεν άντεξε με τις ανακρίβειες. Και είπε πόσα παίρνει στην ΕΠΟ για να κάνει τον «φρουρό» της Εξυγίανσης.

«Ως εδώ» είπε ο Ιάκωβος Φιλιππούσης τώρα που φεύγει από την ΕΠΟ καθώς δεν θα αποφασίζει ποια η «Εξυγίανση» τον CEO της Ομοσπονδίας, αλλά ένας κανονικός διεθνής διαγωνισμός. «Ως εδώ» γιατί ο άνθρωπος του Σταύρου Κοντωνή όλα αυτά τα χρόνια στο πάρκο Γουδή δεν έχει αμοιβές… golden boy ούτε –κατά τη γνώμη του -ευθύνες για μια σειρά από υποθέσεις με ποινικές ευθύνες.

Μόλις 7.000 ευρώ καθαρά τον μήνα παίρνει από την ΕΠΟ ο Φιλιππούσης σύμφωνα με τη σημερινή ομολογία του. Και μάλιστα τα παίρνει με μπλοκάκι. «Είμαι ο χαμηλότερα αμειβόμενος Εκτελεστικός Διευθυντής στην ιστορία της ΕΠΟ. Παίρνω 40% λιγότερα από τον προκάτοχό μου και 20% λιγότερα από τον αμέσως προηγούμενο» είπε, καρφώνοντας και τον προηγούμενο «εκλεκτό» του Τίγρη, τον Αλέξη Δέδε (πόσο να κάνει 8750 ευρώ + 40%).

Διαβάστε επίσης: Ο αγώνας (πολλών χρόνων) δικαιώνεται – Σημείο αναφοράς και εξέλιξης το νέο κολυμβητήριο

«Έχετε μία εμμονή ως προς το πρόσωπό μου. Παίρνω 8.750 μεικτά τον μήνα, 7.000 καθαρά. Δεν παίρνω ούτε μπόνους. Τα παίρνω με δελτίο παροχής υπηρεσιών για να μην επιβαρύνω την ΕΠΟ. Είμαι ο χαμηλότερα αμειβόμενος Εκτελεστικός Διευθυντής στην ιστορία της ΕΠΟ. Παίρνω 40% λιγότερα από τον προκάτοχό μου και 20% λιγότερα από τον αμέσως προηγούμενο» είπε απευθυνόμενος προς τον Νίκο Τζώρτζογλου, πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου. Θα τον μηνύσει λέει μάλιστα.

Τον Φιλιππούση τον πέρασε τυπικά ο Μπαλτάκος. Τον Μπαλτάκο η δικηγόρος του Τίγρη. Ο Τίγρης για τον Φιλιππούση έκανε το χατίρι στον αδέκαστο Κοντονή, την «υπουργάρα» που επέλεξε ως και τους επόπτες του τελικού κυπέλλου του 2016 στο «κεκλεισμένων των θυρών» ΟΑΚΑ. Και στοιχίζει όλο αυτό μόλις 8.750 ευρώ μεικτά και κυρίως με μπλοκάκι: Κατάλαβες ποια είναι η «εξυγίανση» και από τι βγαίνει το ποδόσφαιρο –αν ο Μάκης Γκαγκάτσης υλοποιήσει όσα έχει δεσμευτεί-.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ