To φοβερό σκάουτινγκ της ΑΕΚ μετά τον Μπρινιόλι βρήκε και τον… Σισέ

To φοβερό σκάουτινγκ της ΑΕΚ μετά τον Μπρινιόλι βρήκε και τον… Σισέ

Τον ελεύθερο Παπ Αμπού Σισέ θέλει η ΑΕΚ του Κονέ και του Γιαννάκη...

Σε πολύ υψηλό επίπεδο η νέα ΑΕΚ. Και με το τμήμα σκάουτινγκ του Γιαννάκη Παπαδόπουλου και του Παναγιώτη του Κονέ να βγάζει φωτιές: Τελευταίο εύρημα; Ο Παπ Αμπού Σισέ που άφησε ελεύθερο ο Ολυμπιακός πριν από έναν χρόνο. Ο ίδιος που μένει ελεύθερος τώρα από την Αδάνα Ντεμισπόρ με την οποία συμμετείχε όλα και όλα σε 13 ματς. Και σύμφωνα με όσα μοιράζει η ίδια η ΑΕΚ, τον θέλει. Καιρό τώρα.

Έχει κληρονομήσει ο Μάριος Ηλιόπουλος υποχρεωτικά όλα τα στελέχη της εποχής Μελισσανίδη, αγοράζοντας την ΑΕΚ. Έχει καταλάβει όμως τι σημαίνει αυτό και τέλος πάντων ποιους ανθρώπους εμπιστεύεται για τον σχεδιασμό της ομάδας του; Ποιος ξέρει. Νέος είναι στο ποδόσφαιρο και θέλει τον χρόνο του.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντάνι Γκαρθία που έρχεται και το παρασκήνιο με το συναισθηματικό «αντίο» του Ιμπόρα

Θα κατανοεί όμως και εκείνος ότι το σκάουτινγκ δεν μπορεί να λειτουργεί για να βρει για την ΑΕΚ τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού (Μπρινιόλι) ή τον στόπερ που άφησε πέρσι ελεύθερο ο Ολυμπιακός (Σισέ). Αυτό είναι ποδόσφαιρο του 1990, τότε που η ΑΕΚ έπαιρνε τον ελεύθερο Σαραβάκο από το τριφύλλι ή τον Μητρόπουλο από τους Ερυθρόλευκους.

Και είναι και το άλλο; Είναι σίγουροι στην ΑΕΚ ότι θα πει «ναι» ο Σισέ; Πολύ σίγουροι; Γιατί εκείνοι μπορεί να τον πιέζουν ασφυκτικά τις τελευταίες ώρες, ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός όμως μπορεί να έχει πρόταση και από αλλού. Φανέλα… πράσινη που λέει ο λόγος!

Θυμίζω ότι η ΑΕΚ πούλησε τον Πόνσε με 9 εκατ ευρώ. Και ότι ετοιμάζεται μετά το Euro να πουλήσει και τον Σιμάνσκι. Αυτά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ