Αποκάλυψη: Ο Αρης έκλεισε Νέιθαν για αντι-Οντουμπάτζο – Οι λεπτομέρειες για τον 22χρονο Βραζιλιάνο (vid)

Αποκάλυψη: Ο Αρης έκλεισε Νέιθαν για αντι-Οντουμπάτζο – Οι λεπτομέρειες για τον 22χρονο Βραζιλιάνο (vid)

Η στήλη «AGENT LEAKS» αποκαλύπτει ότι ο Αρης τα έχει βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, Νέιθαν Σάντος και τον προορίζει για αντικαταστάτη του Οντουμπάτζο, που οδεύει προς ΑΕΚ. To10.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Αρης αναμένεται να πουλήσει τον βασικό του δεξιό μπακ. Για την ακρίβεια, εδώ και καιρό εμφανίζεται να έχει υπάρξει συμφωνία, ώστε ο Μόουσες Οντουμπάτζο να μετακομίσει, από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Και συγκεκριμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ΑΕΚ. Εάν έχει αλλάξει κάτι με το νέο καθεστώς στην Ενωση; Δεν μοιάζει πιθανό. Αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι ότι οι Θεσσαλονικείς έκλεισαν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Επειδή η στήλη ασχολείται μόνο με πράγματα που είναι υπαρκτά, μπορούμε σήμερα να αποκαλύψουμε ότι ο Αρης έχει κλείσει ήδη τον επόμενο βασικό δεξιό μπακ του. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νέιθαν Σάντος ντε Αραούζο. Εναν ποδοσφαιριστή που ετοιμάζεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες. Καθώς όλα έχουν συμφωνηθεί.

Διαβάστε επίσης: H συγκλονιστική ταινία της UEFA για τον τελικό του Conference League και την ιστορική επιτυχία του Ολυμπιακού

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν πως ο Αρης έχει στοχεύσει εδώ και καιρό τον 22χρονο (05/11/2001) Βραζιλιάνο δεξιό μπακ. Και φαίνεται ότι τα τελευταία 24ωρα βρέθηκε η χρυσή τομή και ο ποδοσφαιριστής με τον ατζέντη του έχουν πει το «ναι». Με τη συμφωνία, όπως φαίνεται να αφορά τον δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο.

Ο Νέιθαν ααποτελεί «δημιούργημα» των ακαδημιών της Βάσκο ντα Γκάμα, έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη τη διετία 2020-22, όταν τον απέκτησε η Μποαβίστα, αλλά εδώ και αρκετά δύο χρόνια τα δικαιώματά του ανήκουν στη Σάντος. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στην πορτογαλική Φαμαλικάο, έχοντας συνολικά 29 συμμετοχές.

Το συμβόλαιό του με τη Σάντος έχει ισχύ έως 31 Δεκεμβρίου του 2026 και φαίνεται ότι ο δανεισμός του στον Αρη θα ολοκληρωθεί άμεσα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει αποδεχθεί την προσφορά που του έχει γίνει από τους Κίτρινους. Και πως πλέον απομένουν μόνο διαδικαστικά θέματα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Κάτι που θα γίνει μα άφιξη του 22χρονου Βραζιλιάνου μπακ στη Θεσσαλονίκη και τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Οσο για τον Οντουμπάτζο; Όπως αναφέραμε και παραπάνω, όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει στην ΑΕΚ. Αλλά ακόμη κι αν δεν γίνε αυτό, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πουληθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ