
Ο Βασίλης Σπανούλης άφησε το Περιστέρι και είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του. Αρκεί…
Έτοιμος ο Βασίλης Σπανούλης για την… επόμενη πίστα στην καριέρα του σαν προπονητής. Έπειτα από δύο εξαιρετικές σεζόν στο Περιστέρι ο Kill Bill θέλει να βρεθεί στο επίπεδο της EuroLeague. Και πιστεύει ότι θα μπορούσε να του συμβεί σύντομα αν στο Μιλάνο, ο Έτορε Μεσίνα πάρει απόφαση πως θα διατηρήσει μόνο τον διοικητικό του ρόλο στην Αρμάνι.
«Από την Ιταλία, προκύπτει μια κουβέντα πως ο Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος είναι προπονητής και πρόεδρος στην Αρμάνι, μπορεί να αφήσει τον ρόλο του προπονητή και σε αυτή την περίπτωση η ομάδα θα ενδιαφερόταν να συνεργαστεί με τον Τσάβι Πασκουάλ», έγραψε σήμερα ο Τσάβι Μπαγιεστέρος στην ιστοσελίδα “L’Esportiu”.
Δεν είναι όμως μοναχά ο Ισπανός, ο άλλοτε του Παναθηναϊκού. Έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Βασίλη Σπανούλη και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στο Μιλάνο, υπάρχει ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες του ευρωπαϊκού μπάσκετ: Ο Χρήστος Σταυρόπουλος που πέρασε πολλά χρόνια με τον Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό.

Το ταξίδι στο Γκρατς, ο Παπακανέλλος και η πρόκληση των οκτώ προημιτελικών στην ίδια σεζόν
Θυμίζουμε ότι για τον Βασίλη Σπανούλη στην Ιταλία έγραψαν προ ημερών ακόμη μια ομάδα EuroLeague. Συγκεκριμένα την Μπασκόνια, Αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός ως «υποψήφιος» μαζί με τους Γιάκα Λάκοβιτς και Λούκα Μπάνκι