Το ρίσκο της ΑΕΚ με τα στόπερ και τα τρία σερί ματς «φωτιά» που την δοκιμάζουν…

Το ρίσκο της ΑΕΚ με τα στόπερ και τα τρία σερί ματς «φωτιά» που την δοκιμάζουν…

Η ΑΕΚ ψάχνει στην… παράταση στόπερ που όφειλε να έχει αποκτήσει εδώ και καιρό για να ανταπεξέλθει σε μια σεζόν διαφορετική από την περσινή

Στο… κυνήγι για την απόκτηση ενός στόπερ βρίσκεται η ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες. Δεν μπόρεσε να βρει κάτι καλό μέχρι το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου και τώρα έχει πάρει «σβάρνα» την αγορά των ελεύθερων παικτών προσπαθώντας μέχρι τις 11 του μήνα να βρει έναν κεντρικό αμυντικό που θα φέρει την λύση που αναζητά ο Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός που δεδομένα είναι ο βασικός λόγος της αλλαγής στην ΑΕΚ που την έφερε στην κορυφή της Ελλάδας αλλά που στο φετινό καλοκαίρι κάτι δεν… ζύγισε καλά. Η ΑΕΚ πορεύεται με τρία στόπερ από την αρχή της σεζόν, τους Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου έχοντας στα μετόπισθεν στους άπειρους Χρυσόπουλο και Ρόκσον. Ουσιαστικά η ΑΕΚ βρίσκεται αυτή την στιγμή με τρία στόπερ και έχει μπροστά της έναν αγωνιστικό «Γολγοθά» σε Ελλάδα και Γιουρόπα Λιγκ. Και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν… βγαίνει με τίποτα αν δεν βρεθεί ένας ακόμη να έρθει την ύστατη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Ώρα αποφάσεων για την Εθνική: Τα δεδομένα για Σλούκα, Παπανικολάου, Καλάθη, Ιτούδη και στο… βάθος Σπανούλη

Γιατί η διοίκηση της ΑΕΚ και ο Αλμέιδα ρίσκαραν και έφτασαν στο παρά πέντε για να ασχοληθούν σοβαρά με την αναγκαία ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας; Είναι πραγματικά απορίας άξιο ειδικά από τη στιγμή που το ρόστερ της ΑΕΚ είναι γεμάτο από την μέση και πάνω.

Μια μεταγραφή που ήταν αναγκαία από νωρίς για την ΑΕΚ που ήξερε ότι τον Αύγουστο θα δώσει τα κρίσιμα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας ενδιάμεσα και πρωτάθλημα.
Οι νεαροί στόπερ όπως ο Χρυσόπουλος θέλουν χρόνο και σωστή διαχείριση (το ματς με τον Πανσερραϊκό το έδειξε) και ο Αλμέιδα οφείλει να ετοιμάσει την ομάδα για τα απανωτά ματς του Σεπτεμβρίου ελπίζοντας πως η τριάδα θα αντέξει. Γιατί η επιστροφή από την διακοπή βρίσκει την ΑΕΚ σε μια εξαιρετικά δύσκολη εκκίνηση και μια διαβολοβδομάδα από τις λίγες…

Υποδέχεται στην ΟΠΑΠ Αρένα τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, ταξιδεύει στην Αγγλία για να παίξει με την Μπράιτον για την πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα και επιστρέφοντας πάει στη Λεωφόρο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ! Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι στόπερ της ΑΕΚ, ειδικά ο Βίντα και λόγω ηλικίας, θα δοκιμαστούν ιδιαίτερα.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή για μια σεζόν που δεν έχει καμία σχέση με την περσινή που η ΑΕΚ έδινε ένα ματς την εβδομάδα καθώς δεν είχε Ευρώπη. Ακόμη και να προλάβει να κάνει μια μεταγραφή στόπερ έστω και στην… παράταση θα χρειαστεί κάποιο χρόνο προσαρμογής έως ότου μπει στα βαθιά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ