Αποκάλυψη: Επίσημη πρόταση 17.500.000 € η Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία – Η… τρελή απάντηση της ΑΕΚ

Αποκάλυψη: Επίσημη πρόταση 17.500.000 € η Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία – Η… τρελή απάντηση της ΑΕΚ

Η Λανς άνοιξε τα ταμεία της, προσέφερε 17.500.000 € για να κάνει δικό της τον Λιβάι Γκαρσία, αλλά ο Μελισσανίδης αρνήθηκε και ζήτησε πάνω από 20 εκατ!

Για ακόμη μία φορά ο Λιβάι Γκαρσία είναι το πρόσωπο των ημερών στην ΑΕΚ. Όχι μόνο για τα 3 γκολ που πέτυχε στο φιλικό παιχνίδι με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Αλλά διότι είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο τα σενάρια που αφορούν στο μέλλον του. Ενώ όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται όλο και πιο έντονα, πως το παιχνίδι… αγριεύει και τα ποσά που αφορούν στη μεταγραφή του, ξεφεύγουν.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr είναι συγκεκριμένες. Στις αρχές της εβδομάδας ο Ολλανδός ατζέντης του ποδοσφαιριστή μαζί με αντιπροσωπεία της Λανς, κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Ενωσης. Με σκοπό να συζητηθεί η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Μια μεταγραφή, που όλα δείχνουν ότι μπορεί να εξελιχθεί στην πιο ακριβή πώληση ποδοσφαιριστή από ελληνική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε κατά Ιτούδη και Παπαγιάννη ο Γιαννακόπουλος

Η Λανς, λοιπόν, έβαλε στο τραπέζι επίσημη πρόταση ύψους 17.500.000 ευρώ. Πραγματικά χρήματα, στα χαρτιά και όχι στα λόγια. Συν κάποια μπόνους που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το τελικό ποσό. Και η αλήθεια είναι ότι οι Γάλλοι περίμεναν να ακούσουν θετική απάντηση. Ή έστω μια πιο θετική προσέγγιση στην πρότασή τους από τους Κιτρινόμαυρους.

Καθώς το ποσό είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Και ο ποδοσφαιριστής έχει «ψηθεί» ότι έχει έρθει η ώρα να κάνει το βήμα παραπάνω.

Κι όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ενωση αρνήθηκε ασυζητητί την προσφορά και ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει καμία συζήτηση, εάν τα ποσά που θα μπουν στα χαρτιά, δεν ξεπερνούν τα 20.000.000 €. Ποσό που ο Μελισσανίδης θεωρεί… πρέπον και… σωστό για να πουλήσει το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ