Βράζει η Θεσσαλονίκη, με την πώληση του 17χρονου τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ- «Ο Ζίφκοβιτς, φίλος του Λουτσέσκου, σε λίγο θα παίζει στους βετεράνους»

Χαμός στη Θεσσαλονίκη με την πώληση από τον ΠΑΟΚ του 18χρονου Σπύρου Αγγελίδη στη Βέρντερ Βρέμης

Σε μια ακόμη πώληση ενός πιτσιρικά από τις ακαδημίες φαίνεται πως προχώρησε ο ΠΑΟΚ. Σε αυτή του 18χρονου τερματοφύλακα Σπύρου Αγγελίδη που όλα δείχνουν ότι πριν τον δει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα φορέσει τα γάντια της Βέρντερ Βρέμης. Πρωταθλητής στην Κ17 το 2022 και βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας που έφτασε μέχρι την elite round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17 και αποκλείστηκε αήττητη, ο μικρός. Βασικός στην Κ19 και επαγγελματίας από το 2021, όπως όλοι οι γεννηθέντες του 2005 στον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας που βρίσκεται από το 2012 στον ΠΑΟΚ, όταν ο Δικέφαλος τον απέκτησε από τον Πρωτέα, φαίνεται πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, και το πλάνο της Βέρντερ φαίνεται πως τον δελεάζει. Αυτό που περιλαμβάνει σε πρώτη φάση προπονήσεις της πρώτης ομάδας και αγώνες με τη Βέρντερ Β, παίρνοντας έτσι αγωνιστικό χρόνο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο γκολκίπερ έχει κάνει ήδη ένα ταξίδι στη Γερμανία μέσα στη σεζόν που τελείωσε ώστε να δοκιμαστεί από τον Σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Η ομιλία των Αγγελόπουλων στους παίκτες: «Γράψαμε ιστορία – Ο καλύτερος Ολυμπιακός όλων των εποχών» (vid)

Δεν είναι όμως τόσο απλό αυτό το θέμα. Διότι ήδη υπάρχουν αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ χάνει έναν παίκτη πριν καλά-καλά τον δει το κοινό του, Είναι απόλυτα ενδεικτικό ένα σημερινό δημοσίευμα σε κορυφαίο Μέσο της πόλης που ασχολείται διεξοδικά με τον Δικέφαλο του Βορρά. Ένα ρεπορτάζ που βάζει… φωτιά κάνοντας λόγο και για τον τρόπο του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και για τον τρόπο δουλειάς του Ζοσέ Μπότο. «Ούτε τα λεφτά παίζουν ρόλο εδώ, ούτε το ποσοστό μεταπώλησης.

Το ερώτημα είναι ένα: Δεν θέλει ο ΠΑΟΚ δεύτερο τερματοφύλακα πίσω από τον Κοτάρσκι; Ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς, ο προσωπικός φίλος του Λουτσέσκου, σε λίγο καιρό θα παίζει στους βετεράνους και από πίσω δεν υπάρχει κανένας άλλος, αφού και τον Ταλιχμανίδη δεν φαίνεται να τον υπολογίζει ο Ρουμάνος, ενώ τον Μεσημερλή θα τον χάσουν, γιατί δεν του έκαναν πρόταση! Πώς λειτουργούν Μπότο και ΣΙΑ, ακόμη δεν έχουμε καταλάβει και ποιον ρόλο παίζουν; Το ρόλο του υπαλλήλου για τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ πάντως, δεν φαίνεται να παίζουν…» αναφέρει κατά λέξη.

Και όπως όλοι καταλαβαίνουν υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο που ο Δικέφαλος του Βορρά κεφαλαιοποιεί το μεγάλο παιδομάζωμα της προηγούμενης δεκαετίας από τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο. Παιδιά που θα μπορούσαν να είναι το ίδιο το μέλλον του συλλόγου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από