Στοίχημα : Ανεβάζοντας τις αποδόσεις στο Καραϊσκάκη

Το ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη αποτελεί για τον …καμμένο βάση για ωραίο στοιχηματικό παιχνίδι, χωρίς βέβαια να μένει μόνο σε αυτό

Χθες τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Το θεωρητικά δυσκολότερο σημείο μας (η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) επιβεβαιώθηκε. Η Βιγιαρεάλ που απόντος των Μπάκα και Μπακαμπού είχε ξεμείνει από επιθετικούς έβαλε δύο στη Λεβάντε, η οποία κέρδισε πέναλτι στο 94’ (τρία λεπτά είχε δείξει καθυστέρηση ο ρέφερι!) και κάπως έτσι χάλασε το καλοπληρωμένο under. Όσο για τη Βαλένθια, προηγήθηκε στο 5’ είχε δοκάρι σε τετ α τετ στο 16’ και μετά η μέχρι πρότινος ουραγός Λας Πάλμας έκανε ανατροπή, εκμεταλλευόμενη ότι οι «νυχτερίδες» αγωνίζονταν αρχικά με 10 και ύστερα με 9 παίκτες. Τουλάχιστον το over έγινε και κάτι πήραμε από αυτό το ματς. Χρειάζεται και η τύχη στο στοίχημα…

Χαμηλοί οι τζίροι

Ο αγώνας του Πλατανιά με το Λεβαδειακό συζητήθηκε πολύ από την Πέμπτη και μετά. Και από εμάς φυσικά που εντοπίσαμε αμέσως την έντονη κινητικότητα προς τον άσο που ξεκίνησε από το 2,30 και έφτασε πιο χαμηλά και από το 1,90. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης είχαν τοποθετηθεί αρκετά ευρώ στην αγορά του 1-2-Χ στο ανταλλακτήριο της betfair. Γύρω στις 12.000 ευρώ. Βλέποντας όμως ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν, πολλοί ήταν αυτοί που παράτησαν το ματς για να ασχοληθούν με άλλα πιο εύκολα σε πρόβλεψη. Η τζίρος ίσα που ξεπέρασε τις 57.000 ευρώ. Και τα περισσότερα μπήκαν αφού άνοιξαν το σκορ οι Κρητικοί.

Στη Λεωφόρο ο άσος είχε ξεκινήσει από το 1,15, αλλά τελικά παίχτηκε μέχρι και στο 1,40. Τον φοβήθηκαν πολύ τον Παναθηναϊκό, αλλά οι «πράσινοι» κέρδισαν εύκολα. Ο αρχικός φόβος έδειξε δυσπιστία στο ποντάρισμα τόσο πριν από την έναρξη όσο και στο live. Αρχικά είχαν τοποθετηθεί γύρω στις 6.000 ευρώ (το 72,5% στον άσο) και μέχρι το φινάλε το συνολικό ποσό ίσα που άγγιξε τις 70.000 ευρώ.

Για τον αγώνα της Λάρισας με την ΑΕΚ δεν υπάρχει ενημέρωση, λόγω του ότι τα παιχνίδια των Λαρισαίων δεν προσφέρονται σε πολλές εταιρείες.

Πάμε στο Φάληρο

Στο 1,15 βρίσκουμε τον Ολυμπιακό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Γενικότερα ο άσος δεν ξεπερνά το 1,20 από παρόχους στοιχήματος εντός ή εκτός συνόρων. Κάνουμε κάποιες σκέψεις. Οι «ερυθρόλευκοι» για να στεφθούν πρωταθλητές δεν επιτρέπεται να χάσουν ούτε μισό βαθμό στο Φάληρο, εξαιρουμένης της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Θα πιέσουν λοιπόν και λογικά θα βρουν λύσεις στην αντίπαλη άμυνα. Καλύτερη ομάδα έχουν, κατά πολύ μάλιστα και λογικά θα κερδίσουν.

Αυτή είναι η απλή και πρώτη σκέψη. Η δεύτερη λέει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν πολύ δυνατά για να «τελειώνουν» το δυνατό συντομότερο. Άλλωστε την Τετάρτη διεξάγεται ο αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ και θα πρέπει να καταναλώσουν όσο γίνεται λιγότερες δυνάμεις.

Συνεπώς άσος από ημίχρονο και μέχρι 2-3 γκολ. Αν υπολογίσουμε ότι έχουν βελτιώσει και την αμυντική τους λειτουργία συν το ότι οι Θράκες δεν θα ρισκάρουν και πολύ, μπορούμε να κάνουμε και έναν υπολογισμό σε σκορ. 2-0 ή 3-0 λοιπόν.

Και κάπως έτσι ένα ματς με στάνταρ του 1,15 αποφέρει αρκετές πιθανότητες σοβαρού έως μεγάλου κέρδους.

Το No Goal έχει τύχη και στο Καραϊσκάκη και στην Τούμπα, στο ΠΑΟΚ – Απόλλων.

Αουτσάιντερ ο Αστέρας στη Λαμία;

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και η Λαμία μία από τις πλέον ντεφορμέ και με σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Βλέποντας τους Αρκάδες σε τιμές αουτσάιντερ δεν γίνεται να μην ποντάρουμε λίγα ευρώ πάνω τους. Είτε στο διπλό είτε στη διπλή στήλη του Χ2.

Γκολ στην Ευρώπη

Τόσο στο Μπάγερν – Βέρντερ όσο και στο Σάλκε – Αννόβερο όσο και στο Λιόν – Παρί Σεν Ζερμέν αναμένουμε να σημειωθούν πολλά γκολ. Δεν χρειάζονται μάλλον περισσότερες αναλύσεις τα ματς. Όλοι (πλην της Βέρντερ) σκοράρουν όσο υπαγορεύει η διάθεσή τους.

Διασκέδαση με σκόρερ

Στη Μπάγερν επιστρέφει ο Λεβαντόφσκι που εκτελεί και τα πέναλτι. Δίνει το πρώτο του ματς στο 2018 και όπως είναι φρέσκος και ξεκούραστος, μπορεί να τον δούμε να πανηγυρίζει.

Στη Μονακό επέστρεψε φρέσκος και ωραίος ο Φαλκάο. Η επιστροφή του συνοδεύτηκε με γκολ, μάλιστα στο 92’, με το οποίο η ομάδα του ισοφάρισε 2-2 τη Νις.  Να μην τα καταφέρει και σήμερα απέναντι στην ουραγό Μετς στο Πριγκιπάτο;

Τότεναμ σημαίνει κυρίως Χάρι Κέιν και Χάρι Κέιν σημαίνει γκολ. Αν δεν σκοράρει αυτός, οι «πετεινοί» δύσκολα κερδίζουν. Και απέναντι στην ταμπουρωμένη Σαουθάμπτον ο κορυφαίος Άγγλος φορ θα έχει αυξημένα καθήκοντα σήμερα.

Το βράδυ παίζει η Μπέτις με τη Μπαρτσελόνα, η οποία βγαίνει ασπροπρόσωπη εξαιτίας του Λουίς Σουάρες.

Εξυπακούεται πως ποντάρουμε σκόρερ anytime και όχι κατ΄ ανάγκη να ανοίξουν το σκορ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από