Καρλάφτη: «Θέλουμε να τιμήσουμε τον Ολυμπιακό φέτος που είναι τα 100 χρόνια»

Καρλάφτη: «Θέλουμε να τιμήσουμε τον Ολυμπιακό φέτος που είναι τα 100 χρόνια»

Η Ρένια Καρλάφτη έστειλε το δικό της μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, με τη Ρένια Καρλάφτη να στέλνει μήνυμα στους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων», μέσα από το επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη.

«Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και εννοείται, μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλουμε να τιμήσουμε τον σύλλογο ακόμη περισσότερο, φέτος, που είναι τα 100 χρόνια!» υποσχέθηκε η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ.

Διαβάστε επίσης: Μια φορά και έναν καιρό στο «Μαρακανά»…

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει δυναμικά και με πολλή όρεξη. Από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις φαίνεται, πως το επίπεδο και οι απαιτήσεις μας είναι υψηλές και βήμα-βήμα, δουλεύουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες στην έναρξη της σεζόν.

Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και εννοείται, μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλουμε να τιμήσουμε τον σύλλογο ακόμη περισσότερο, φέτος, που είναι τα 100 χρόνια! Ο πήχης είναι ψηλά, έχουμε πολλές δυνατότητες και θέλουμε να χτίσουμε προς τα πάνω.

Προς το παρόν, συγκεντρωνόμαστε στην προετοιμασία και αυτά που έχουμε μπροστά μας, ώστε να χτίσουμε γερές βάσεις για τη συνέχεια. Η σεζόν θα είναι απαιτητική. Το ρόστερ της ομάδας, φέτος, είναι πολύ γεμάτο σε όλες τις θέσεις. Έχουμε πολύ καλό υλικό, πολλή εμπειρία, πολύ ταλέντο και πιστεύω, πως με δουλειά και θέληση, μπορούμε να αγωνιστούμε επάξια για την κατάκτηση τίτλων. Καλή χρονιά, με υγεία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ